ATK N9 Ultra vs MCHOSE V9 Pro vs MCHOSE X9

Kulaklik onerisi

• atk n9 pro

Oylar: 3 60.0%
  • n9 pro

Oylar: 2 40.0%

• Oy kullanan toplam üye
    5

Roqqo

80+
Reaksiyon skoru
0
BlackShark V2 ESL Edition kullaniyordum fakat sol diyaframdan dolayı cızırtı olduğu için para iadesi aldım, bu sebeple kulaklık arayisina girdim fakat aklimda 3 model var. ATK N9 ultra MCHOSE V9 Pro ve MCHOSE X9. Normalde ATK N9 Pro düşünüyordum fakat sanirim forumda gördüğüm kadarıyla kronik sol tarafta hafif cızırtı ve ona benzer bazı problemler gördüm. N9 ultrada da bu probleme benzer bir şey gordum. Bu ornekler arasinda hangi kulakligi önerirsiniz? Ayrıca mikrofon kalitesi olarak en iyisi hangisi?

x9 kullanıyorum ben de 3 kulaklık arasında kalmıştım cloud 2 den geçtim x9 aldım sese alışmak 2 gün oldu yazılımı güzel mikrofonu kaliteli inceleme konusu vardı sormak istediklerin de varsa sorabilirsin v9pronun yazılımını beğenmedim x9 oyun içindi v9a göre ve şarjıda gidiyor baya kutudaki şarjıyla kullanıyorum abartısız 24 saatten fazla açık kalmıştır şuan %70 hala ekstra sorun varsa alabilirim

Aslında v9 pro ile arasında kalmıştım ama x9 içime daha çok sindi.Tek bir sorum var clod 2 ye göre mikrofonu ve ses kalitesi olarak ufak vir karşılaştırma yapabilirmisin

BlackShark V2 ESL Edition kullaniyordum fakat sol diyaframdan dolayı cızırtı olduğu için para iadesi aldım, bu sebeple kulaklık arayisina girdim fakat aklimda 3 model var. ATK N9 ultra MCHOSE V9 Pro ve MCHOSE X9. Normalde ATK N9 Pro düşünüyordum fakat sanirim forumda gördüğüm kadarıyla kronik sol tarafta hafif cızırtı ve ona benzer bazı problemler gördüm. N9 ultrada da bu probleme benzer bir şey gordum. Bu ornekler arasinda hangi kulakligi önerirsiniz? Ayrıca mikrofon kalitesi olarak en iyisi hangisi?
Mchose x9 öneririm kesinlikle. Önceden razer barracuda x kullanıyodum mchose x9a geçtim arkadaşlarım mikrofon kalitesinin çok daha iyi olduğunu söyledi ve fps oyularında çok güzel ses kasılıyor adamın nereden geldiğini rahat anlıyorsun. Müzik konusuna gelecek olursak beni tatmin etti basları gayet yerindeydi ve kulaklık gerçekten sağlam ve premium hissettiriyor.

Kulaklık dün elime ulaştı fakat kulaklıktan sanki ses patlaması var gibi video aralarında spotifydan müzik dinlerken pıt diye ses gelip gidio ve bu çok oluyor eq ayarlı ayarsız farketmiyor ayrıca anakarta takmıstım dongle ı fakat sizde bu sorun var mı

Geri