Fps oyunları için monitör önerisi

Egqe

80+
Reaksiyon skoru
12
İyi akşamlar,fps oyunları için 240 hz monitör almayı düşünüyorum siz neleri tavsiye edersiniz?Aklımda şunlar var:
Samsung Odyssey G4
AOC 25G3ZM
Ama ikisinde de ghosting var diye duydum,bütçem 8 civarı,şimdiden teşekkürker.

İyi akşamlar,fps oyunları için 240 hz monitör almayı düşünüyorum siz neleri tavsiye edersiniz?Aklımda şunlar var:
Samsung Odyssey G4
AOC 25G3ZM
ghosting kısmen şans işi ve her monitorde var onenmli olan mıktarı

peki ne önerirsin?
g4 olabilir onu almayı dusunuyordum sonra 320hz lenovo legıon monıtor indirime girdi onu aldım 7k a bence aoc da g4 de kalıtelı olarak aaynıdır ancak aocun tasarımı daha guzel kişisel bi durum kendin karar ver
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki ne önerirsin?
yazdıgıma bir baktımda bıraz kafa karıstırıcı kısaca attıgın 2 monıotr gayet guzel tasarıma gore sec

• Beğen
Reaksiyonlar: Egqe
g4 olabilir onu almayı dusunuyordum sonra 320hz lenovo legıon monıtor indirime girdi onu aldım 7k a bence aoc da g4 de kalıtelı olarak aaynıdır ancak aocun tasarımı daha guzel kişisel bi durum kendin karar ver
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yazdıgıma bir baktımda bıraz kafa karıstırıcı kısaca attıgın 2 monıotr gayet guzel tasarıma gore sec
va olması korkutuyor aoc nin

saolasın,bazıları ghosting yok diyor bazıları çok az diyor düzgün inceleme de bulamadım
dedigim gibi aşırı üst butceleri bilemem ama bu sevıyedekı monıtorlerde ghostıng herzaman var hz arttıkca ghostıng sevıyesıde artar kısmen ancak şans isi g4 deki panel kalıtelı dıye bılıyorum guvenılebılır ghostıng olursa ıade edersın

dedigim gibi aşırı üst butceleri bilemem ama bu sevıyedekı monıtorlerde ghostıng herzaman var hz arttıkca ghostıng sevıyesıde artar kısmen ancak şans isi g4 deki panel kalıtelı dıye bılıyorum guvenılebılır ghostıng olursa ıade edersın
teşekkürler

Samsung Odyssey G4
AOC 25G3ZM
vq249q1r asus tuf

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,189,217
Üyeler
188,720
Son üye
Mehmet Yıldız54
Geri