İlerde kariyer sahibi olamazsam diye korkuyorum

işte bir diğer sorun da o,karşımdaki işveren ben az söyleyip "hmmm,bak bu adam bize kar ettirir,aza çalışır,işimizi görür" diye mi düşünür yoksa "ne diyor lan bu,daha kendi değerini ölçemiyor" diye mi düşünür,bunu bilemiyorum

çünkü ben şahsen işveren olsam,he kara geçiriyorsa,300K da veririm 1M de,ben bu adamın aylık 50-70K lık masrafını karşılayabilir miyim,bu adama aylık 50-70K harcadığıma değecek mi diye düşünürüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis,sana bir şey diyeyim mi

hakikaten konu ragebait değil
btk dan java kursuna başladım ve mesela Cde/Python da ekrana nasıl yazdıracağın belli basit,ingilizcesinden komut ne olduğunu anlıyorsun,Java da öyle değil gibi geliyor bana
Söylüyorum işte sen bize böyle gelsen hiçbir şeyden haberi olmayan her şeyi bildiğini sanan bir tip gibi durursun. Bilemezsin demiyorum ama bu aşırı nadir bir durum olurdu. Hiçbir iş de böyle olmaz zaten. İş ya backend ilanıdır ya fullstack ilanıdır ya şudur ya budur. Sen de o ilana uyan değerlerini cv'ye yazarsın. Yüz yüze görüşürken de bahsedersin yine aşanla ilgili olduğu için. Yazın otelde garsonluk yaptım demeyeceksin sonuçta orada os ile de uğraştım vb anlatabilirsin.

İşverenler beyinsiz değil. Bir newgrad geldiğinde üç aşağı beş yukarı ne olacağını biliyor zaten. Öyle de oluyor. Bir newgrad bize 50-60 arası katkı yapar şu an der. İyisini alırsa şanslıysa 58 katkı yapar kötüsünü alırsa 51. En nadide adam gelip 110 katkı yapmaz. Orasını bırak o hesaplasın yani. Sen az söylemezsin o aşamada gerekli olan şeyleri sorarlar.

C'de ekrana nasıl yazdıracağın basit çünkü konsolda çalışacak. C ile işe girmen çok zor ama.

Dostlar şimdi ben 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyorum,son senem,babam tanıdıklar sayesinde beni staj için belediyeye sokacak,kul hakkı olmasın diye ben önden gidip konuşup özgeçmiş sunmayı düşünüyorum

Benim
C
HTML/CSS
JS
PHP
Deneyimim var

Game development yaptım,bizim okulun kütüphanesi için veri tabanı sistemi kurdum,Kendim sıfırdan kernel bölümü olan işletim sistemi geliştirmeye çalışmışlığım var,BTK dan aldığım çoğu işe yaramaz olsa da sertifikalarım var şuan STM32 kursu alıyorum, ASELSANnet de kariyer toplantısına katıldım onun belgesi vardı,

Yaptığım bir kaç projeye şuradan da ulaşabilirsiniz

Bölümü bitirdikten sonra kısa vadede amacım,4 yıllık açıköğretim YBS ye girip bitirmek,o sırada çalışıp geleceğim için birikim yapmayı düşünüyorum,ondan sonra 1 yıl maaşlı subaylık yapmayı düşünüyorum,fakat işte dananın kuyruğu burada kopuyor

Ben bundan sonra bilişim sektöründe iş bulamam diye korkuyorum, maaş beklentisi hiç olan birisi değilim ben işin rahatlığına bakan birisiyim,mesela bugün asgarî ücret 26-27K iken 30K ile işimi yaparım,ama işte o işi nasıl kaparım,onu bilmiyorum,bana bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz acaba?

He geçen bir arkadaş konu açmıştı ya çalışamazsam diye, öyle bir şey değil benim durum tam olarak,para gene alın teriyle kazanılır Allah rızkımızı eksik etmez de ben KENDİ SEKTÖRÜMDEN rahatlık içerisinde para kazanmak istiyorum
Hocam sizi takibe aldim. Ben de mesela yazilim muhendisligi okuyorum ancak korkuyorum yapay zeka etkisinden mesela Microsoft bile bir suru calisanini isten cikarmis.

Hocam sizi takibe aldim. Ben de mesela yazilim muhendisligi okuyorum ancak korkuyorum yapay zeka etkisinden mesela Microsoft bile bir suru calisanini isten cikarmis.
işte ondan dolayı kendi istihdamımı sağlamaya çalışmak da bir seçenek olabilir diye düşündüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,839
Üyeler
188,485
Son üye
Butcher?
Geri