SultanQQ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 295
Söylüyorum işte sen bize böyle gelsen hiçbir şeyden haberi olmayan her şeyi bildiğini sanan bir tip gibi durursun. Bilemezsin demiyorum ama bu aşırı nadir bir durum olurdu. Hiçbir iş de böyle olmaz zaten. İş ya backend ilanıdır ya fullstack ilanıdır ya şudur ya budur. Sen de o ilana uyan değerlerini cv'ye yazarsın. Yüz yüze görüşürken de bahsedersin yine aşanla ilgili olduğu için. Yazın otelde garsonluk yaptım demeyeceksin sonuçta orada os ile de uğraştım vb anlatabilirsin.işte bir diğer sorun da o,karşımdaki işveren ben az söyleyip "hmmm,bak bu adam bize kar ettirir,aza çalışır,işimizi görür" diye mi düşünür yoksa "ne diyor lan bu,daha kendi değerini ölçemiyor" diye mi düşünür,bunu bilemiyorum
çünkü ben şahsen işveren olsam,he kara geçiriyorsa,300K da veririm 1M de,ben bu adamın aylık 50-70K lık masrafını karşılayabilir miyim,bu adama aylık 50-70K harcadığıma değecek mi diye düşünürüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
reis,sana bir şey diyeyim mi
hakikaten konu ragebait değil
btk dan java kursuna başladım ve mesela Cde/Python da ekrana nasıl yazdıracağın belli basit,ingilizcesinden komut ne olduğunu anlıyorsun,Java da öyle değil gibi geliyor bana
İşverenler beyinsiz değil. Bir newgrad geldiğinde üç aşağı beş yukarı ne olacağını biliyor zaten. Öyle de oluyor. Bir newgrad bize 50-60 arası katkı yapar şu an der. İyisini alırsa şanslıysa 58 katkı yapar kötüsünü alırsa 51. En nadide adam gelip 110 katkı yapmaz. Orasını bırak o hesaplasın yani. Sen az söylemezsin o aşamada gerekli olan şeyleri sorarlar.
C'de ekrana nasıl yazdıracağın basit çünkü konsolda çalışacak. C ile işe girmen çok zor ama.