Yardım Msi 1000g psu hakkında me düşünüyorsunuz?

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,547

Bu psu yu almayı düşünüyorum A- veya A tier olması lazım kullananlar varsa bir sorunu olan vs var mı? Genel olarak psu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum

Bu psu yu almayı düşünüyorum A- veya A tier olması lazım kullananlar varsa bir sorunu olan vs var mı? Genel olarak psu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum
Benim yok. Ben 2023'te almıştım. Onun üzerine de bir revizasyon yapıldı ve sanırsam kablo ucu sarı olarak renklendirildi ekran kartı için. Tam takabildiğini gör diye.

Onun dışında hala kullanıyorum sorunsuz bir şekilde.

Benim yok. Ben 2023'te almıştım. Onun üzerine de bir revizasyon yapıldı ve sanırsam kablo ucu sarı olarak renklendirildi ekran kartı için. Tam takabildiğini gör diye.

Onun dışında hala kullanıyorum sorunsuz bir şekilde.
Psu dan kaynaklı olduğunu düşündüğüm 1-2 problemim var psu bakıyorum bu 10 sene garanti muhabbetinin biraz sorunlu olmasından dolayı Msi alayım diyorum modellere bakıyorum 9-10k aralığında

Gayet güzel psu hocam alınır, alternatif bakmak isterseniz şu listeyi inceleyebilirsiniz

Bunun gs olan modelini almayı düşünmüştüm fakat reddit de çok coil whine şikayeti görünce vazgeçtim. Asus rog corsair x ve nzxt dışında eli yüzü düzgün psu yok piyasada araştırdığım kadarıyla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,992
Üyeler
188,508
Son üye
jet-online
Geri