Xiaomi Pad 7 vs Samsung Galaxy Tab S11 vs Honor Pad V9

Basent

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
355
Ağırlıklı oyun oynamak için bir tablet alacağım. Pad 7 ve Honor v9 arasında kalmıştım ama Samsung'un oled ekranı 7 yıl güncelleme desteği ile acaba paraya kıyıp s11 mi alsam diye düşündüm. Telefonumda samsung android seviyorum. Sizce fiyat farkına değer mi yoksa pad 7 veya honor v9 alsam da oyunlardaki performansı beni tatmin eder mi? Yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Paraya kıyıp Tab s11 alın. Rekabetçi oyunlarda oled ekranın tepki hızı epey farkediyor. Samsung telefonunuz ile ekosistem özelliklerini de kullanırsınız.

Ağırlıklı oyun oynamak için bir tablet alacağım. Pad 7 ve Honor v9 arasında kalmıştım ama Samsung'un oled ekranı 7 yıl güncelleme desteği ile acaba paraya kıyıp s11 mi alsam diye düşündüm. Telefonumda samsung android seviyorum. Sizce fiyat farkına değer mi yoksa pad 7 veya honor v9 alsam da oyunlardaki performansı beni tatmin eder mi? Yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
s11
oyun oynuyorsan redmagic astra gibi tabletler de var kalemini ekosistem özelliklerini kullanmayacaksan onlara bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iPad A16 al geç kaliteli cihaz
60 hz ips ekran tırt işlemci :d
ben seni engelliyom hocam

Paraya kıyıp Tab s11 alın. Rekabetçi oyunlarda oled ekranın tepki hızı epey farkediyor. Samsung telefonunuz ile ekosistem özelliklerini de kullanırsınız.
Ben de öyle düşünüyorum ama genel olarak oyun amaçlı kullanacağım dizi film video falan izlerim. Bir yandan S11 özellikle oyun için ihtiyacımı karşılar mı diye düşünüyorum, bir yandan da o kadar para vermeden pad 7 alsam da iş görür mü diye düşünüyorum.

s11
oyun oynuyorsan redmagic astra gibi tabletler de var kalemini ekosistem özelliklerini kullanmayacaksan onlara bakabilirsin

60 hz ips ekran tırt işlemci :d
ben seni engelliyom hocam
Telefonum da samsung, s11 alırsam illaki kullanırım hocam ama oyunlarda üzmeyecek bir tablet istiyorum. Tablet konusunda pek bilgim olmadığı için tavsiye arıyorum.

Pad 7 donanım olarak oyun için yeterli. Diğer bütün özellikler ve kullanım için S11 en mantıklısı.

Pad 7 donanım olarak oyun için yeterli. Diğer bütün özellikler ve kullanım için S11 en mantıklısı.
Pad 7 alsam ne kadar süre kullabilirim hocam kaç yıl güncelleme garantisi var?

Pad 7 alsam ne kadar süre kullabilirim hocam kaç yıl güncelleme garantisi var?
Araştırmadım. Geçen yıl çıktığını biliyorum. Arayüzü samsung kadar iyi ve akıcı değil ama donanım olarak epey sağlam model.

Araştırmadım. Geçen yıl çıktığını biliyorum. Arayüzü samsung kadar iyi ve akıcı değil ama donanım olarak epey sağlam model.
Arada 15k fark var o farka kıyıp s11 almak mantıklı mı hocam?

Oyun için değil. Genel kullanım için evet.
Çoğunlukla oyun oynarım ama onun dışında geceleri dizi film video izlerim. S11 düşünmemin sebebi 7 yıl güncelleme garantisi vermesi ve oled olması aslında. Hem oyun da oynarım hem uzun yıllar kullanırım diye düşünüyorum ama 33k fiyat olunca da kararsız kalıyorum hocam.

Çoğunlukla oyun oynarım ama onun dışında geceleri dizi film video izlerim. S11 düşünmemin sebebi 7 yıl güncelleme garantisi vermesi ve oled olması aslında. Hem oyun da oynarım hem uzun yıllar kullanırım diye düşünüyorum ama 33k fiyat olunca da kararsız kalıyorum hocam.
Pad 7 ve Tab s11 arasında ortalama iki kat performans farkı var.

Pad 7 ve Tab s11 arasında ortalama iki kat performans farkı var.
Evet hocam işlemcisinin çok daha iyi olduğunun farkındayım ama oyun için pad 7'de gayet yeterli duruyor. s11 33k bandında olunca kafa karışıklığı yapıyor.

Geri