32 olan monitör Oled. Diğer küçük olan ortadaki monitör ise günlük işler için kullandığım monitör. Oled monitörü sadece oyun oynarken açık tutuyorum. O yüzden sola almıştım. Şimdi düşününce evet tuhaf duruyor. Monitörlerin yerini değiştirip büyük olanı önüme alıyorum o halde. Küçüğü de sola alıyorum. Yer değiştirecek yani ikisi. Başka öneriniz var mı masa dizaynımın daha iyi görünmesi için ?Açıklama yapmak zorunda değilsin beyb. Benim anlamadım 32 neden main monitör değil? Eğer öyleyse açısı neden orada. Setup'da dengesizlik var söyleyim ve 90cm derinlik optimal değil. En fazla 70-75 olmalı idi.
Ortadaki North bayou h100. Soldaki North bayou G45Monitör kolunun modeli nedir?
Hocam bende f80 var hiç memnun değilim32 olan monitör 4K Oled monitör. Diğer küçük olan ortadaki monitör ise günlük işler için kullandığım monitör. 32 olan Oled monitörü sadece oyun oynarken açık tutuyorum. Onun dışında her zaman kapalı kalıyor. Hem internette gezinirken ki statik ögelere monitörü maruz bırakmamış oluyorum hem de ömrünü uzatıyorum. Oledin amacı zaten oyun yani. Video / yayın izlerken veya burada forumda gezerken kullanmama gerek yok diye düşünüyorum. Bu yüzden önümdeki küçük monitörü sürekli açık tuttuğum için onu main yapıp önüme almak istedim. Bu bağlamda bu şekilde konumlandırdım. Sizin öneriniz nedir peki ? Özellikle estetik açıdan bakıldığında nasıl bir konumlandırma yaparsam daha güzel bir görüntü çıkar ortaya ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ortadaki North bayou h100. Soldaki North bayou G45
neden ?Hocam bende f80 var hiç memnun değilim
140x80 masa aldım, ablam yemek masası diyor bunu görse ne der acabaMasan gereksiz geniş kank. Kurbanlık tosun yatırsan hala bir kaç saksı sığar.
Masa boyutundan memnunum aslında hocam. Tek sıkıntı şu ki , masamın üstünün dizaynını nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ne yaparsam şöyle waow etkisi yaratır yani hayal gücümde bişeler yaratamıyorum hiç.140x80 masa aldım, ablam yemek masası diyor bunu görse ne der acaba![]()
arka duvarın da çok boş duruyorMasa boyutundan memnunum aslında hocam. Tek sıkıntı şu ki , masamın üstünün dizaynını nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ne yaparsam şöyle waow etkisi yaratır yani hayal gücümde bişeler yaratamıyorum hiç.
Kiracıyım hocam maalesef. Yoksa o boşluğun ben de farkındayım. Öneriniz için çok teşekkür ederim fakat ev sahibiyle papaz olmayim şimdi durduk yerearka duvarın da çok boş duruyor
duvarı şöyle bi şeyle kaplayabilirsin.![]()
Agt Dekoratif Duvar Profili Teak 3771-248
Agt Dekoratif Duvar Profili Teak 3771-248 , En Uygun Fiyata 12 Ay Taksit İmkanı ile Yerevdekor'dan Satın Alın. Kampanya ve Fırsatları Kaçırmayın !www.yerevdekor.com
ya da buna benzer şeylerle![]()
3D Wall 3 Boyutlu Dekoratif Duvar Paneli (-VİZON-) (1M2) - Fiyatı, Yorumları
3D Wall 3 Boyutlu Dekoratif Duvar Paneli (-VİZON-) (1M2) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com