🔴Oyunların Devlet Denetiminden Geçmesinde İlk Adımlar Atıldı! 🔴 GÜNCELLEME!

Ulan o gençler keşke yaşasalar da sorunlu büyüseler. Bu ülkede beş para etmez itler yüzünden. Ahmet gibi Atlas gibi kaç genç öldü. Bunlar için çözüm ürettiniz mi? Katillerine ödül gibi cezalar vermediniz mi? Bu riyakarlık beni çok yordu ya. Valla 33 yaşında kafamdaki beyazların sayısı siyahı geçti. Umarım inandığınız Allah hepinizin belasını verir.

2030 a kadar kim öle kim kala

tabii ki çocukları düşünmüyorlar. Sırayla her şey yasaklanacak. Dünya ile olan bağlarımızı koparacaklar. Her gireni salıyorlar dışarı, her yere cami, konut yapacağınıza adam gibi hapishane, cezaevi yapın.

Neye karşı olduğunuzu bile bilmiyorsunuz.
Okuduğunuzu anlamayı beklemek de çok olur tabi.

Adam Nisan 30 da ipinizi çekeceğim diyor, siz 2030'a kadar yaşamayız ki, çok şeyim de diyorsunuz.

Postal 2 deki cihatçıları görseler bırak oynuları yasaklamayı oyun oynayanları bile tutuklarlar. :D
öhöm öhöm..
1770129366768.webp

Ulan o gençler keşke yaşasalar da sorunlu büyüseler. Bu ülkede beş para etmez itler yüzünden. Ahmet gibi Atlas gibi kaç genç öldü. Bunlar için çözüm ürettiniz mi? Katillerine ödül gibi cezalar vermediniz mi? Bu riyakarlık beni çok yordu ya. Valla 33 yaşında kafamdaki beyazların sayısı siyahı geçti. Umarım inandığınız Allah hepinizin belasını verir.
Garip ya, ülke de o kadar sorun varken neye yasa getiriyorlar.. Eğitim mi dersin ekonomi mi dersin adalet mi dersin? Amaaan bırak oyunları yasaklayalım.

öhöm öhöm..Alıntıyı görüntüle

Garip ya, ülke de o kadar sorun varken neye yasa getiriyorlar.. Eğitim mi dersin ekonomi mi dersin adalet mi dersin? Amaaan bırak oyunları yasaklayalım.
Mesela şu oyunu yasakla. Ben bunu oynadığımda çocuktum ve hiç gerek yoktu. Ama psikopat olup kimseye zarar da vermedim çünkü aile sevgisiyle büyüdüm.

Mesela şu oyunu yasakla. Ben bunu oynadığımda çocuktum ve hiç gerek yoktu. Ama psikopat olup kimseye zarar da vermedim çünkü aile sevgisiyle büyüdüm.
elbette vahşi şeyler yasaklanmalı bu oyun gibi. Ama asıl korktuğum gerek silah kullanmadan vesaire RDR2, GTA5, CS2 gibi oyunları kaldırmaları. Onun dışında Postal 2 konusunda kesinlikle haklısın.

git playstoredaki saçma sapan oyunlara bak kral. steam de çoluk çocuk olmasın zaten benim işime gelir.

elbette vahşi şeyler yasaklanmalı bu oyun gibi. Ama asıl korktuğum gerek silah kullanmadan vesaire RDR2, GTA5, CS2 gibi oyunları kaldırmaları. Onun dışında Postal 2 konusunda kesinlikle haklısın.
Hayır aga onu yaşıtlandır geç. Gerisi ebeveyn kontrolü. Ama bu oyunun kara mizahı tamamen amerikan kültürüne ait. TR'de oyunu oynayıp anlayan bir kişi olduğunu sanmıyorum. Hatta bugünkü toplumda postal2 gibi bir oyunu hiçbir ülke yapamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,821
Üyeler
188,484
Son üye
Kudsi Sabırsız
Geri