Link atma şansınız var mı hocam?1
19625 hocam ama illa daha ucuzu vardır ben 9 taksit diye hepsiburadadan sipariş ediyorum
Bir de taksit sadece premium world karta değil mi?1
19625 hocam ama illa daha ucuzu vardır ben 9 taksit diye hepsiburadadan sipariş ediyorum
Buyrun hocam bu ürünü aldım bende hepsiburada kartım olduğu için 9 taksit şeklinde alabildimLink atma şansınız var mı hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir de taksit sadece premium world karta değil mi?
Muhtemelen her b650m 7500f e yeterli ama ilerde top seviyeye cikicam derseniz biraz daha iyi bir şey alabilirsiniz. B650m-r ile 7800x3d kullanılabiliyor. Forumdan öyle gördüm.Anladım hocam öğrenmiş oldum onuda 7500f ile sipariş vericem gün içinde b650m asus anakart ekledim iyi midir biostar b850m den bi bilginiz var mı
Hepsiburada kart çıkarmak ne kadar uğraştırıyor hocam?Bir ücreti vs. var mı?Buyrun hocam bu ürünü aldım bende hepsiburada kartım olduğu için 9 taksit şeklinde alabildim
Hocam valla b650m ile sipariş verdim ileride yukseltiriz artıkMuhtemelen her b650m 7500f e yeterli ama ilerde top seviyeye cikicam derseniz biraz daha iyi bir şey alabilirsiniz. B650m-r ile 7800x3d kullanılabiliyor. Forumdan öyle gördüm.
Çok basit yaptım ben aslında üye olmanın bi ücreti yok diye biliyorum ama muhtemelen kart kredi kartı olduğu için yıllık aidatı vardır detayları çok bilmiyorumHepsiburada kart çıkarmak ne kadar uğraştırıyor hocam?Bir ücreti vs. var mı?
Yapıkredi hesabım var