Game Garaj klavye degişimi için 11.000 Lira istiyor

Klavye ön kasa kapağına plastik yedirme filansa yani vidalı sistem değilse mecbur yedek parça alıp takmak gerek, evde onun tamiri ve temziliği olmaz. İlla ki profesyonel bakım, destek gerek... Her teknik servis yapamaz, parçası yok derler büyük ihtimalle ve eğer ellerinde parça varsa yaparlar... Aksi halde ben hallederim, parçaya gerek yok, plastik yedirme işlemini hallederim diyenlere de ben olsam inanmam, bilgisayarı tanınmaz hale getirebilirler...

Klavye ön kasa kapağına plastik yedirme filansa yani vidalı sistem değilse mecbur yedek parça alıp takmak gerek, evde onun tamiri ve temziliği olmaz. İlla ki profesyonel bakım, destek gerek... Her teknik servis yapamaz, parçası yok derler büyük ihtimalle ve eğer ellerinde parça varsa yaparlar... Aksi halde ben hallederim, parçaya gerek yok, plastik yedirme işlemini hallederim diyenlere de ben olsam inanmam, bilgisayarı tanınmaz hale getirebilirler...
Hocam bu plastik yedirme nedir tam olarak ?

hocam çalıştığım şirkette ilgiliyim diye bana sordular hangi marka alalım diye ben de ücretsiz bakım servisi hızlı falan diye monster demiştim beş sene olacak hiçbir sorun yaşamadık yaşadığımızda da çok makul fiyatlara çözdük tamam Forum’da bir sürü şikayet var ama biz ofis olarak hiç böyle bir şey yaşamadık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam nasıl yapıcam bir video tutorial falan var mı aşina degilim bu işlere

Nasıl kullanmam gerektigini gösteren bir kaynak var mı hocam olmazsa denicem
Klavyeyi söküp tinerle iyice temizleyin sonrasında fön makinesi yada varsa sıcak hava tabancası ile iyice kurutup geri takın

Klavyeyi söküp tinerle iyice temizleyin sonrasında fön makinesi yada varsa sıcak hava tabancası ile iyice kurutup geri takın
Hocam klavyeyi sökmesi zor gözüküyor global bir model olmadıgından videosunu da bulamadım henüz ama işten sonra detaylıca araştırıcam

https://www.youtube.com/@AlperEmakin işini iyi yapan teknik servislerden, bi arayıp konuşabilirsin.
Beyfendiyi bir arkadaş daha önerdi detaylıca bakıcam hocam

armutta ilan açsan belki 1-1.5kya direkt temizler hallederler

Laptop alsam evde ekstra klavye ve monitör alarak kullanırdım. Çok fazla istiyorlar ya o paraya klavye monitör kulaklık bir sürü parça alınır.

Laptop alsam evde ekstra klavye ve monitör alarak kullanırdım. Çok fazla istiyorlar ya o paraya klavye monitör kulaklık bir sürü parça alınır.
Hocam normalde öyle de masada yemek yerken köşeden bir şey izleyim demiş talihsizlik işte

Son düzenleme:
Hocam klavyeyi sökmesi zor gözüküyor global bir model olmadıgından videosunu da bulamadım henüz ama işten sonra detaylıca araştırıcam

Beyfendiyi bir arkadaş daha önerdi detaylıca bakıcam hocam
Hocam aslında globalde farklı marka model olarak satılıyor ama ne olduğunu unuttum, bulabilirsem atarım size belki videosu falan vardır.

Kasa yapısı ve içeriği neredeyse aynı
Edi:

Son düzenleme:
Hocam aslında globalde farklı marka model olarak satılıyor ama ne olduğunu unuttum, bulabilirsem atarım size belki videosu falan vardır.

Kasa yapısı ve içeriği neredeyse aynı
Edi:
Sağ olun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,614
Üyeler
188,628
Son üye
redqush