❌İndirim Bitti! 26.000 TL GIGABYTE MONİTÖR 27" OLED DÜZ MO27Q28G 280HZ

4 nesil olan oled diye hatırlıyorum bir ara çok paylaşılıyordu amazon 6 taksit bence iyi fiyat nesil bilgisine bir bakın
@Tayfunns hocanın monitörle ilgili konuları vardı
Su oledlerin fiyatı 20 22k arası olsa bir sekilde direkt alıcamda bir türlu firsat görmedim ben. 2.el yeni gibi veya fiyat hatası bekliyorum aylardır 😅😅

Su oledlerin fiyatı 20 22k arası olsa bir sekilde direkt alıcamda bir türlu firsat görmedim ben. 2.el yeni gibi veya fiyat hatası bekliyorum aylardır 😅😅
asustan çok memnunum o yüzden iptal etme kararı aldım ben de alanlara hayırlı olsun 4. nesil oledler piyasaya iyice bir gelsin fiyatlar oturur rayına belki samsungtan yine iyi bir kampanya çıkar

4.nesile göre gayet güzel fiyat ama ben de 9 taksit bekliyorum :)

ASUS AQDMG deneyip pek sevmemiştim kaplamadan kaynaklı odam pencere yanı. İnşallah grey banding üzmez

Ha gi kampanya o hocam?
Maximum mobilde kampanyalar bölümünde 15 bin-30 bin tl arasi taksitli alışveriş kampanyasi var. Katıl butonuna basman gerekiyor alisveristen önce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maximum mobilde kampanyalar bölümünde 15 bin-30 bin tl arasi taksitli alışveriş kampanyasi var. Katıl butonuna basman gerekiyor alisveristen önce
30 bin tl üzeri 1000 tl puan var. Amazon hepsiburada incehesap.com gibi yerler var

750+250 +300 var sanırım dahil ederse maximuma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30 bin tl üzeri 1000 tl puan var. Amazon hepsiburada incehesap.com gibi yerler var

1770225145497.webp
acele etsin alacak arkadaşlar

para olduğu sırada indirim gelmez, para olmayınca...

Geri