Boş muhabbet değil maalesef. Dell AW2725DF aldım bir umutla ve 31.500 TL para ödedim. Geldiğinde akşamına 2 saat içinde iadeye gönderdim, bunun sebebi yok OLED kötü yok şu bu diyeceğim bir konu zaten olamaz fakat ekran parlaklığı aşırı düşükteydi, 15 senedir aktif bir şekilde pc başında oturan, işi pc başında olan biri olarak, ilk defa gözlerimi yoran bir ürünle karşılaştım, parlaklık o kadar düşüktü ki başım ağrıdı, gözlerim yorulduğu için.Beyler burada konuşulan tek konunun ekran yanma ihtimalinin olması. Samsung ise yazılım tarafında özellikle çok ciddi önlemler almışlar.
Geri kalan ve konuşulan tüm konuların tamamı boş muhabbet. Oled rakibi miniled olur ekran yanmasını kafaya takmazsınız sadece.
Yok ekranı yok parlaklığı yok bilmem nesi, kullanınca bir daha va ips paneli eve sokmazsınız.
Parlaklık sorununu ortadan kaldıran OLED'ler, kesinlikle parasına değer ürünler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla hocam bende konuda bu ayrımı dile getirdim, Dell QD-OLED Glossy kullandım, hayran kaldım, iade etmeme sebep olan şey ise max parlaklıkta bile parlaklığının düşük kalmasıydı. Ekran boştayken bile, piyasadaki en iyi IPS'lerden birine sahip olmama rağmen, karanlık ekranda bile akıcı gözüküyordu. Sonrasında G6 240hz modelini 17K TL'ye aldım, fiyat olarak müthiş bir ürün fakat onda da PS5 ile sorun yaşadım, görüntü yansıtamadım maalesef iade ettim. Fakat onda bu ekran akıcılığını hiç hissedemedim açıkçası. Şuan Amazon'da Asus XG27ACDNG modeli indirimde glossy olarak, benimde aklım onda, almayı da düşünüyorum ama tamda emin olamıyorum.glossy ekran harici tat vermiyor, zaten onu sordum. glossy model var mı bilinen? mat kullanan kumda oynasın![]()