❌İndirim Bitti! Samsung 27" inç OLED 2K 0.03ms, 360Hz - 26.999 TL

Beyler burada konuşulan tek konunun ekran yanma ihtimalinin olması. Samsung ise yazılım tarafında özellikle çok ciddi önlemler almışlar.

Geri kalan ve konuşulan tüm konuların tamamı boş muhabbet. Oled rakibi miniled olur ekran yanmasını kafaya takmazsınız sadece.

Yok ekranı yok parlaklığı yok bilmem nesi, kullanınca bir daha va ips paneli eve sokmazsınız.
Boş muhabbet değil maalesef. Dell AW2725DF aldım bir umutla ve 31.500 TL para ödedim. Geldiğinde akşamına 2 saat içinde iadeye gönderdim, bunun sebebi yok OLED kötü yok şu bu diyeceğim bir konu zaten olamaz fakat ekran parlaklığı aşırı düşükteydi, 15 senedir aktif bir şekilde pc başında oturan, işi pc başında olan biri olarak, ilk defa gözlerimi yoran bir ürünle karşılaştım, parlaklık o kadar düşüktü ki başım ağrıdı, gözlerim yorulduğu için.
Parlaklık sorununu ortadan kaldıran OLED'ler, kesinlikle parasına değer ürünler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

glossy ekran harici tat vermiyor, zaten onu sordum. glossy model var mı bilinen? mat kullanan kumda oynasın :kekw:
Valla hocam bende konuda bu ayrımı dile getirdim, Dell QD-OLED Glossy kullandım, hayran kaldım, iade etmeme sebep olan şey ise max parlaklıkta bile parlaklığının düşük kalmasıydı. Ekran boştayken bile, piyasadaki en iyi IPS'lerden birine sahip olmama rağmen, karanlık ekranda bile akıcı gözüküyordu. Sonrasında G6 240hz modelini 17K TL'ye aldım, fiyat olarak müthiş bir ürün fakat onda da PS5 ile sorun yaşadım, görüntü yansıtamadım maalesef iade ettim. Fakat onda bu ekran akıcılığını hiç hissedemedim açıkçası. Şuan Amazon'da Asus XG27ACDNG modeli indirimde glossy olarak, benimde aklım onda, almayı da düşünüyorum ama tamda emin olamıyorum.

Boş muhabbet değil maalesef. Dell AW2725DF aldım bir umutla ve 31.500 TL para ödedim. Geldiğinde akşamına 2 saat içinde iadeye gönderdim, bunun sebebi yok OLED kötü yok şu bu diyeceğim bir konu zaten olamaz fakat ekran parlaklığı aşırı düşükteydi, 15 senedir aktif bir şekilde pc başında oturan, işi pc başında olan biri olarak, ilk defa gözlerimi yoran bir ürünle karşılaştım, parlaklık o kadar düşüktü ki başım ağrıdı, gözlerim yorulduğu için.
Parlaklık sorununu ortadan kaldıran OLED'ler, kesinlikle parasına değer ürünler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla hocam bende konuda bu ayrımı dile getirdim, Dell QD-OLED Glossy kullandım, hayran kaldım, iade etmeme sebep olan şey ise max parlaklıkta bile parlaklığının düşük kalmasıydı. Ekran boştayken bile, piyasadaki en iyi IPS'lerden birine sahip olmama rağmen, karanlık ekranda bile akıcı gözüküyordu. Sonrasında G6 240hz modelini 17K TL'ye aldım, fiyat olarak müthiş bir ürün fakat onda da PS5 ile sorun yaşadım, görüntü yansıtamadım maalesef iade ettim. Fakat onda bu ekran akıcılığını hiç hissedemedim açıkçası. Şuan Amazon'da Asus XG27ACDNG modeli indirimde glossy olarak, benimde aklım onda, almayı da düşünüyorum ama tamda emin olamıyorum.
ben 7/24 karanlık bir odadayım, o yüzden parlaklığı düşükte kullanıyorum.

ben 7/24 karanlık bir odadayım, o yüzden parlaklığı düşükte kullanıyorum.
Hocam bende de var panjur / karartma perde vs ama ben zaten IPS'te bile parlaklığı fullde kullandığım için çok çok düşük kaldı bana, yoksa OLED teknolojisine aşığım. Televizyonu bile geçirmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda.

Hocam bende de var panjur / karartma perde vs ama ben zaten IPS'te bile parlaklığı fullde kullandığım için çok çok düşük kaldı bana, yoksa OLED teknolojisine aşığım. Televizyonu bile geçirmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda.
Karanlıktan kastım, direkt ışık girmiyor odaya :kekw: Yani erkanın ışığı dışında ışık yok. O yüzden parlaklığı pek umursamıyorum %15'de kullanıyorum parlaklılğı. Bakalım bulabilirsem glossy oled yoksa miniled alacağım.

Ben de aynı şekilde zamanında AW2725DF aldım samsung alacağıma, itopyada 30.000 tl ye düşmüştü 2-3 ay önce. 2 Gün sonra iade ettim sizin gibi. Oled serüvenime aw2725 ile başlamıştım, ondan önce de 500 hz aw2524hf kullanıyordum onunla da devam ettim, bu ara wow oynadığımdan dolayı 27 inçe geçmek istedim ve onu satıp VG27AQML1A aldım şimdilik bununla devam edicem gibi duruyor, kısacası ilk oled deneyimim kötü oldu, sizin dediğiniz gibi asusun o 34 binlik oled modeli en iyi oled olarak görülüyor rtings testlerinde ama gidip 34 bin veresim gelmiyor, dün koorui 2721p söyledim ayrıca, VG27AQML1A ile yanyana koyup bir karşılaştırmasını yapacağım 2sinden birini iade edeceğim.

Bunun 240’lığı 2. Elde sıfır olarak 17 ye gidiyordu alınır mıydı acaba bunu görünce o aklıma geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,246
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri