Yükseklik ayarı var mıMonitör gayet iyi . Ben herhangi bir sorun yaşamadım 4 5 aydır kullanıyorum mis gibi . Akıcılığın mat ya da parlak olması ile ne alakası var onu çözemedim.
Yükseklik ayarı var mıMonitör gayet iyi . Ben herhangi bir sorun yaşamadım 4 5 aydır kullanıyorum mis gibi . Akıcılığın mat ya da parlak olması ile ne alakası var onu çözemedim.
pivot varYükseklik ayarı var mı
Sen aldın mı ? Ryzen 7 7800x3d ile beraber almayı düşüyorum 6 taksit ayda 6900 şeklinde. Monitörü kullanıyor musun sen memnun musunpivot var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 stoğu kalmış
aldım ekran kartın ne daha dün aldımSen aldın mı ? Ryzen 7 7800x3d ile beraber almayı düşüyorum 6 taksit ayda 6900 şeklinde. Monitörü kullanıyor musun sen memnun musun
ayda 4500 değil mi 6 taksitleSen aldın mı ? Ryzen 7 7800x3d ile beraber almayı düşüyorum 6 taksit ayda 6900 şeklinde. Monitörü kullanıyor musun sen memnun musun
5070ti. Ben işlemci de ekledim sepete ondan 6900 oluyor.aldım ekran kartın ne daha dün aldım
ayda 4500 değil mi 6 taksitle
Bu ekran kartı ile uygun mu monitör sence5070ti. Ben işlemci de ekledim sepete ondan 6900 oluyor.
uygun uygun ben 9070 xt ile aldım5070ti. Ben işlemci de ekledim sepete ondan 6900 oluyor.
Bu ekran kartı ile uygun mu monitör sence
Aldım hocam bakalım inşallah coil whine vb sorunlar çıkmazuygun uygun ben 9070 xt ile aldım
fps oyunlarında da tam kullanmış oluyorsun 240 hzden farkı o
o biraz şans işiAldım hocam bakalım inşallah coil whine vb sorunlar çıkmaz
Bu konularda inanılmaz şanssızım ama amazon sonuçta. Bu baya rahatlatıcıo biraz şans işi
ben ek ambalaj seçmemiştim sorun olur mu ödeme kısmında unutmuşumBu konularda inanılmaz şanssızım ama amazon sonuçta. Bu baya rahatlatıcı
Amazon ambalajı mı ?ben ek ambalaj seçmemiştim sorun olur mu ödeme kısmında unutmuşum
Ben seçtim ürünün kutusunu ek olarak amazon paketine koyuyorlar ama senin durumda da bir sıkıntı olmaz bence.Amazon ambalajı mı ?
unutmuşumAmazon ambalajı mı ?
Ben seçtim ürünün kutusunu ek olarak amazon paketine koyuyorlar ama senin durumda da bir sıkıntı olmaz bence.
Maalesef kötü anlamda, QD-Glossy OLED'teki akıcılık, mat ekranda sağlanamıyor en azından benim deneyimlediğim kadarıyla.İyi anlamda bir fark mı hocam, hangisi daha akıcı ?