Neler Yeni

2K 360Hz 0.03 ms monitör 26.999, 00TL

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
eyyüb
hocam bu ay sonu gelecek mi stokları kesin bilgi var mı ?
kesin diye bir şey yollamazlarsa gelmez adamlar satamaz doğrumu.
dell bağlı demekki bizim kiymetimiz yok ülkece :D

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
kesin diye bir şey yollamazlarsa gelmez adamlar satamaz doğrumu.
dell bağlı demekki bizim kiymetimiz yok ülkece :D
doğru diyorsun hocam kıymeti olsa subat diyorsun ya subattan beri ürün yollanmaz mı saçmalık

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
eyyüb
doğru diyorsun hocam kıymeti olsa subat diyorsun ya subattan beri ürün yollanmaz mı saçmalık
almanyada olan arkadaş zibil gibi diyor 2ci elleri bile çok ucuz :D yarı fiyatına bile alabilirsin dedi.
ve dell orda ucuz.
1721371924571.png

şunun güzelliğine bak :D
parlaklık çok takmiyorum kör olmaya.
1721371968316.png

alixd

80+
Bu monitör arkadaşımda var ve çok memnun, fakat memnun olmayan bayağı kullanıcı da var.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
eyyüb
Bu monitör arkadaşımda var ve çok memnun, fakat memnun olmayan bayağı kullanıcı da var.
aynen öyle hdr siz kullanmiyor millet o yandanda şikayet var hdr açanın gözüne saygısı yoktur :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merkezi orası diye biliyorum normal abi ya
resimleri attım bak :D birde bütün monitorler mor yakın renk tonu veririken del turuncaya yakın veriyor oda güzel :D
775792a7-6335-485f-9582-2687407fa4b5.jpeg

örnek bu ips qledler hep mevcut sevmiyorum.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok iyiymiş ama para yok

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
aynen öyle hdr siz kullanmiyor millet o yandanda şikayet var hdr açanın gözüne saygısı yoktur :D

resimleri attım bak :D birde bütün monitorler mor yakın renk tonu veririken del turuncaya yakın veriyor oda güzel :D
Alıntıyı görüntüle
benimde almanyada arkadaş var soracam bi bakalım buraya gelicek mi yada alıp gönderse gene ucuza gelir mi ki ?

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
eyyüb
benimde almanyada arkadaş var soracam bi bakalım buraya gelicek mi yada alıp gönderse gene ucuza gelir mi ki ?
belli euro geçtiği için kutuyu cıkarıp valize koyup getirebilir.
almanyadaki arkadaş dün kendi aradı 3 senedir yoktu almanyaya gitmiş :D

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Amazon.com.tr

Daha önce 25K'ya düştüğü olmuştu ama bu fiyatı da güzel.

500Hz monitör kullanan birisi olarak olay Hz'de değil. Ms'de diyorum ve OLED monitörler rekabetçi oyunlarda sizi çok ileri taşıyacaktır.
Bu cümleyi düzeltmeye geldim. Olay tam tersine Hz'de. Bu tarz modern monitörlerde darboğaz daima Hz'dir. Hareket bulanıklığının sebebi düşuk Hz'dir. 500Hz monitörünüzde strobe'u kullanırsanız bu OLED'den "ÇOK DAHA İYİ" hareket netliği elde edersiniz. Bakınız:

500Hz TN + strobe
Screenshot_2024-07-19-11-46-59-947_com.google.android.youtube.png

480Hz ve 360Hz OLED'ler:
Screenshot_2024-07-19-11-47-21-190_com.google.android.youtube.png

Kaynak:
Gördüğünüz üzere strobe'lu LCD'ler o kadar net ki hareket halinde iken ayrı ayrı pikselleri seçebiliyorsunuz. Uzaylının gözlerini seçebiliyorsunuz.

Bu tarz konular biraz detaylıdır. "Kullandım" demeyle öğrenebileceğiniz şeyler değil, cihazlı testlerle kanıtlanan şeylerdir. İyice bilmiyorsanız varsayım yapmanızı tavsiye etmem.

Son düzenleme:

alixd

80+

Alıntıyı görüntüle
hocam bende dell 360hz var 3 senedir renk ayarı yapmaya çalışıyorum o derece leş yani, IPS panel kalite falan cart curt diyoruz da, CS2'yi OLED panelde oynayınca wow oluyorsun.

Bu cümleyi düzeltmeye geldim. Olay tam tersine Hz'de. Bu tarz modern monitörlerde darboğaz daima Hz'dir. Hareket bulanıklığının sebebi düşuk Hz'dir. 500Hz monitörünüzde strobe'u kullanırsanız bu OLED'den "ÇOK DAHA İYİ" hareket netliği elde edersiniz. Bakınız:

500Hz TN + strobe
Alıntıyı görüntüle

480Hz ve 360Hz OLED'ler:
Alıntıyı görüntüle

Gördüğünüz üzere strobe'lu LCD'ler o kadar net ki hareket halinde iken ayrı ayrı pikselleri seçebiliyorsunuz.

Bu tarz konular biraz detaylıdır. "Kullandım" demeyle öğrenebileceğiniz şeyler değil, cihazlı testlerle kanıtlanan şeylerdir. İyice bilmiyorsanız varsayım yapmanızı tavsiye etmem.
hocam güzel örneklendirme yapmışsınız, bir de konudan bağımsız yapılan testlerin tek bir cihazda yapılması bana kriter olarak gelmiyor. Aynı üründen 3-4 tanesini ayrı ayrı test etmek gerekebiliyor. Test eden kişiye denk gelen cihaz da kusurlu olabiliyor. Veya denk gelen cihaz diğer cihazlara göre daha sağlıklı gelebiliyor/markaların test içeriği üretenlere reklam amaçlı daha sağlıklı cihazları gönderdiğini ve seri üretim cihazları arasında ciddi kronik farklar olduğunu okumuştum redditte. İşlemci slikon kalitesi gibi düşünebilirsiniz.

Son düzenleme:

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
eyyüb
hocam bende dell 360hz var 3 senedir renk ayarı yapmaya çalışıyorum o derece leş yani, IPS panel kalite falan cart curt diyoruz da, CS2'yi OLED panelde oynayınca wow oluyorsun.

hocam güzel örneklendirme yapmışsınız, bir de konudan bağımsız yapılan testlerin tek bir cihazda yapılması bana kriter olarak gelmiyor. Aynı üründen 3-4 tanesini ayrı ayrı test etmek gerekebiliyor. Test eden kişiye denk gelen cihaz da kusurlu olabiliyor. Veya denk gelen cihaz diğer cihazlara göre daha sağlıklı gelebiliyor/markaların test içeriği üretenlere reklam amaçlı daha sağlıklı cihazları gönderdiğini ve seri üretim cihazları arasında ciddi kronik farklar olduğunu okumuştum redditte. İşlemci slikon kalitesi gibi düşünebilirsiniz.
Samsung test ekibi kolsuz dilsiz ve görme engelli olan ekip olmalı.
Görmedim duymadım bilmiyorum diyor teste 😂 başka açıklaması yok 3 maymunu oynuyor resmen

Tek Dell değil çoğu monitör renk doğrulu berbat onca monitör kullandım çok nadir gözüme iyi gözüküyor hep renklerde kusur var gibi bir ara vatana gittim 20 den fazla 24-27 monitör açmışlar 2tanedin renk doğrulu çok iyi gözüküyor du 1cok iyidi asustu oda kalan hepsinin rengi berbattı en basit örnek Va panel bazıları IPS den daha güzel renk veriyor saçma şekilde ve qled ışık vurdumu hafif hemen mor renge gözüküyor iğrenç durum.
Dell 27 2 k monitör var arkadaşta gözlerimi ağrıtiyor.

Son düzenleme:
Top Bottom