Neler Yeni

2K 360Hz 0.03 ms monitör 26.999, 00TL

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Baran Kut
Valla hocam cok kararsızım sadece ekran kartım ve monitör seçimim kaldı böyle ürünler aldım.

İşlemci Amd 7800x3d
Anakart MSI x670e Tomahawk WIFI
Ekran kartı Galax 4070ti super ---> Daha almadım 32999 şuan
Ram Corsair VENGEANCE RGB DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30
SSD KC3000 1TB
Kasa Corsair 4000d Airflow 850w
Sogutucu Arctic LF3 240mm

Monitörlerde bunları takip ediyorum önerin var mı yada sen gibi ekran kartını 4080'ne cıkarmamım mantıgı var mı cok kaybım olacagını düşünmüyorum acıkcası

Bence Ti Super'de çok kaybın olmaz ya. 16 GB VRAM var zaten o konuda da rahat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

g6 güzel amazon al sıkıntı oldumu iade et sürekli ila iyisi denk gelir.
msi başarlı ama fiyat çok yüksek 32 k inç 4 k çıktığında 45 aldılar 30 düşerse al.
dell oled gelicek stoga 30 giriş bekleniyor 27 inç mat değil parlak ekran ekran hassas ve çabuk cizilir ama renk oranı nerdeyse %90 üstü doğru cok güzel monitor.
https://www.itopya.com/aorus-27-fo2...-hdr400-kvm-qhd-qd-oled-gaming-monitor_u26183 cıktı dün bitmiş.
auros bukadar iyi çıkıcağını beklemiyordum.
rtring incelemerline bak direk.
Eskiden Aorus modellerin ayakları daha kaliteliydi. Ucuza gitmişler oradan sanki.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qpre

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
eyyüb

Eskiden Aorus modellerin ayakları daha kaliteliydi. Ucuza gitmişler oradan sanki.
g60sd inceleniyor evet çoğu monitorun malzeme kalitesi basit hatta samsungların kablo takıtın yer arkaya doğru gidebiliyor .

• Beğen

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
g6 güzel amazon al sıkıntı oldumu iade et sürekli ila iyisi denk gelir.
msi başarlı ama fiyat çok yüksek 32 k inç 4 k çıktığında 45 aldılar 30 düşerse al.
dell oled gelicek stoga 30 giriş bekleniyor 27 inç mat değil parlak ekran ekran hassas ve çabuk cizilir ama renk oranı nerdeyse %90 üstü doğru cok güzel monitor.
https://www.itopya.com/aorus-27-fo2...-hdr400-kvm-qhd-qd-oled-gaming-monitor_u26183 cıktı dün bitmiş.
auros bukadar iyi çıkıcağını beklemiyordum.
rtring incelemerline bak direk.
bu q3 incelmesi.
hocam sende bu stok bilgileri falan nereden geliyor bilgi :D Dell Alienware serisine bayılıyorum cok istiyorum dediğin gibi stok yok olan cihazıda gereksiz pahalı OLED- İPS arasında cok fiyat farkı var anladığım kadarıyla bilgisayar dükkanınız gibi bişey var senin önerilerin varsa bu sisteme göre onları takip edip düştü mü alayım

O zaman ti super devam artık hangi monitör denk gelirse uyguna onu alıp gececegim bu ay sonu bitsin istiyorum artık sıkıldım ürün takip etmekten ne zor işmiş

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Baran Kut
g60sd inceleniyor evet çoğu monitorun malzeme kalitesi basit hatta samsungların kablo takıtın yer arkaya doğru gidebiliyor .
Ben böyle tanıdım hocam Aorus'u :kekw: downgrade yemiş gibi duruyor
30130.png

Hocam peki AW3225QF geldi mi TR'ye?

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
eyyüb
hocam sende bu stok bilgileri falan nereden geliyor bilgi :D Dell Alienware serisine bayılıyorum cok istiyorum dediğin gibi stok yok olan cihazıda gereksiz pahalı OLED- İPS arasında cok fiyat farkı var anladığım kadarıyla bilgisayar dükkanınız gibi bişey var senin önerilerin varsa bu sisteme göre onları takip edip düştü mü alayım
dell alienware 32 inç snj gelicek 45 bantı deniyor ama 4k ekran kartı şart.ama pahalıda gelebilir diyorlar.
dükkan varda çalışıyorum sadece :D
dell-auros-samsung fiyatına göre tercih et diğerleri faiş fiyata.
4070super 27 inç iyi bence 32 lere göre ucuz olucak.
ben dell veya auros samsung alıcam param olursa dell öncelik almanyadan arkadaş 30-35 arası getirebi lirim dedi :D 4k 32inç

• Beğen

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
dell alienware 32 inç snj gelicek 45 bantı deniyor ama 4k ekran kartı şart.ama pahalıda gelebilir diyorlar.
dükkan varda çalışıyorum sadece :D
dell-auros-samsung fiyatına göre tercih et diğerleri faiş fiyata.
4070super 27 inç iyi bence 32 lere göre ucuz olucak.
ben dell veya auros samsung alıcam param olursa dell öncelik almanyadan arkadaş 30-35 arası getirebi lirim dedi :D 4k 32inç
ben 2k 27inc istiyorumda onların stokları gelecek mi hocam bilgin var mı
bundan cok istiyorum normalde

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
eyyüb
Ben böyle tanıdım hocam Aorus'u :kekw: downgrade yemiş gibi duruyor Alıntıyı görüntüle

Hocam peki AW3225QF geldi mi TR'ye?
ve dell adam discord konuşurken tükürük izi kaliyor sürekli siliyorum diyor nasıl zevkle bağrıyorsa artık :D
dell ve samsung karşılaştıran çok 2sini alıp dell bırakan veya samsung alıp deli gönderen çok tamamen tercih meselesi benim tercihim kavis yoksa samsung güzel fiyatına göre hepsinde sorun var ama çözülür güncelleme ile en kusursuz dell diye almak istiyorum.

ben 2k 27inc istiyorumda onların stokları gelecek mi hocam bilgin var mı
bundan cok istiyorum normalde
gelicek gaming gen tr leptop gen tr gözüküyor.
dell stok problemi var tr es geçiyor ama fiyatıları cazip heryerde samsung bizde ucuz dışarda dell dağa ucuz.

• Beğen

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
ve dell adam discord konuşurken tükürük izi kaliyor sürekli siliyorum diyor nasıl zevkle bağrıyorsa artık :D
dell ve samsung karşılaştıran çok 2sini alıp dell bırakan veya samsung alıp deli gönderen çok tamamen tercih meselesi benim tercihim kavis yoksa samsung güzel fiyatına göre hepsinde sorun var ama çözülür güncelleme ile en kusursuz dell diye almak istiyorum.

dell stok problemi var tr es geçiyor ama fiyatıları cazip heryerde samsung bizde ucuz dışarda dell dağa ucuz.
Dellin bide ismi var hocam sanki böyle duruşu falan da ben kaliteliyim diye bagırıyor gibi hissediyorum :D

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
eyyüb
Dellin bide ismi var hocam sanki böyle duruşu falan da ben kaliteliyim diye bagırıyor gibi hissediyorum :D
çıklık atıyor kesin ama malzeme kalitesi kasa kalitesi kötü diyorlar ama duruşu efsane yalan yok :D
diş malzeme umrumda değil panel ve ürün sağlam olsun.

• Beğen

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil

hadi ya cok ilginç bilmiyordum. Gaming gen trye bakıyorum hocam 1 aydır o stok bir gelemedi ben sana diyim

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
eyyüb
söyle bir şey duydum dell içinde soğutma fanı var deniyor zamanla bozulup ses yapabilir diye bir yazı gördüm samsung pasif sogutma dell fan sogutma gerçekse tabi.

fan olayını hiç biyerde görmedim.

• Hahaha

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
söyle bir şey duydum dell içinde soğutma fanı var deniyor zamanla bozulup ses yapabilir diye bir yazı gördüm samsung pasif sogutma dell fan sogutma gerçekse tabi.

öyle bişey varsa sıkıntı ama mutlaka bu ürünleri kullananlar var bu zamana kadar mutlaka cok şikayet olmaz mıydı

böyle diye diye samsungu aldıracan bize heralde :D :D

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
eyyüb
hadi ya cok ilginç bilmiyordum. Gaming gen trye bakıyorum hocam 1 aydır o stok bir gelemedi ben sana diyim
gönderseler gelicek snj konuştum şubat bu yana stok yollanıcak dedi.
söz verdiler gelmedi dedi her ay uzatıyorlar dedi birde 45 bin nakit imkansız en kötü oda benim için :D

• İnanılmaz
Top Bottom