🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 5000 TL parafpara ve İlk mesaj güncel kampanyalar

ParaFly kredi kartına ilk defa başvuran kişilere 25000 TL üzeri 5000 TL parafpara veriliyor.
Kart uygulamada görünüyor bugün ama bu kampanya cikmadi henüz ilk defa başvurdum
Bende de aynı durum var. Yukarıda bir mesajda kampanyanın 2-3 gün sonra gözüktüğü yazılmış.

Paraf karta başvurdum, olumlu değerlendirilmemiştir dedi kart vermedi. İlginç bir sistemleri var..

Merhabalar, vatanda geçerli olan 5000 tl parafpara kampanyası her üründe geçerli mi acaba? Yoksa kampanya üstüne tıkladığımızda altta listelenen ürünleri mi kapsıyor bilgisi olan var mı

Bu parayı harcayavilyoz mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar iyi hoşta 2 saattir araştırıyorum benim kartımda 5000 tl paraf puan var ama hiç bir yerde kullanamıyoruz , bime gittim orda bile puan gözükmedi müşteri hizmetlerini aradığımda halkbank posundan gözükeceği söylendi. nereden bulucaz halkbank posu arkadaş böyle saçmalık görmedim.
Naptınız son durum ne

Kredi puanım yüksek ve sadece 2 bankada kredi kartım mevcut ve diğer bankalar sıraya giriyor kart vermek icin ona rağmen bu kendini beğenmiş halkbank bana kredi kartı vermedi yazıklar olsun.

Kredi puanım yüksek ve sadece 2 bankada kredi kartım mevcut ve diğer bankalar sıraya giriyor kart vermek icin ona rağmen bu kendini beğenmiş halkbank bana kredi kartı vermedi yazıklar olsun.
Şubeye gidip, hesap açtır ve karta başvur. Direk kart başvurularında vermeyebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,614
Üyeler
188,628
Son üye
redqush
Geri