🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 5000 TL parafpara ve İlk mesaj güncel kampanyalar

İyi geceler 40K üzeri 5K parafpara taksitli alımda da geçerli mi ve daha önceden paraf kredi kartım(parafly değil) olduğu için diğer parafly kampanyasından faydalanamıyorum galiba doğru mudur ?

Başvuranlar kartın aktif olmasını beklesinler ve 2 kampanya çıkarsa katılsınlar.

Parafly harici başka Halkbank Paraf bireysel kredi kartı alanlar parafly kampanyasından yararlanamaz.

Vatandan alışveriş yaparsanız 40 bin üzeri 10 bin parafpara kazanabilirsiniz.

Diğer Seçili e ticaret alışverişlerinizde 6700 TL parafpara kazanabilirsiniz.

ParaFly kredi kartına ilk defa başvuran kişilere 25000 TL üzeri 5000 TL parafpara veriliyor.

--------------Seçili e ticaret kampanyaları vatan da geçmiyor aşağıdaki linklerde hepsi yazıyor------------

Seçili E ticaret alışverişlerinde 2000 TL üzeri 200 TL parafpara

Seçili E ticaret alışverişlerinde 30.000 TL ve üzeri ilk taksitli harcamaya 1.500 TL ParafPara

6700 TL parafpara iadesi için Seçili e ticaret a yerlerinden 30 bin TL üzeri taksitli alışveriş yapmanız gerekiyor.

Karta başvurduktan sonra kampanyalara paraf mobilden katılım sağlayın.
Kampanyadan sonra kredi kartını belli bir süre kapatmama şartı varmı acaba.

İyi geceler 40K üzeri 5K parafpara taksitli alımda da geçerli mi ve daha önceden paraf kredi kartım(parafly değil) olduğu için diğer parafly kampanyasından faydalanamıyorum galiba doğru mudur ?
Taksitli alışveriş de geçerli.
Diğer kampanya yeni müşteri.

Parafly'a başvurdum, onaylandı. 50 bin TL limit verildi ama henüz kart gözükmüyor. Onaydan sonra ne kadar süre beklemek gerekiyor?

Arkadaşlar halkbank şubesine gittim bana hesap açmadılar çok saçma geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aktig olarak çalılıyorum ve sigorta dökümümde gösterdim oradaki görevli fatura talimatı vermen lazım vs bende vermediğimden dolayı açmadı hesap mpbildende açamıyorum.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aktig olarak çalılıyorum ve sigorta dökümümde gösterdim oradaki görevli fatura talimatı vermen lazım vs bende vermediğimden dolayı açmadı hesap mpbildende açamıyorum.
MH ara sor diyecem de oradakiler de pek bir şey bilmiyor. Başka bir şubeye git. Orada da fatura isterlerse bir fatura talimatı ver sonra iptal et.

Parafly'a başvurdum, onaylandı. 50 bin TL limit verildi ama henüz kart gözükmüyor. Onaydan sonra ne kadar süre beklemek gerekiyor?
Kampanyalarda hemen gözüküyor mu
Kart gelmeden yani ona göre 1 tane daha ekran kartı alabilirim. Sarı siteden satarız

Son düzenleme:
ParaFly kredi kartına ilk defa başvuran kişilere 25000 TL üzeri 5000 TL parafpara veriliyor.
Kart uygulamada görünüyor bugün ama bu kampanya cikmadi henüz ilk defa başvurdum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,022
Üyeler
188,689
Son üye
sercem
Geri