🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 5000 TL parafpara ve İlk mesaj güncel kampanyalar

yapacaktım da iptal etmem gerekiyordu kargoya vereceklermiş iptal kalktı iade oluyordu maalesef deneyemiyorum o yüzden ama konu başına yazabilirsin kart onaylandıktan 2 gün sonra bana özel kısmında gözüküyor arkadaşların bilgisi olsun
Vatan Kampanyasında ilk işlem diyor, iptal etmediğiniz iyi olmuş.

iptal edince sorun olmuyor diye biliyorum kampanya sıfırlanıyor genelde ama problem çıkabilir hakksın
Ben paraf kartla dün akşam 5080 aldım sonra vazgeçtim iptal ettim inşallah kampanyadan tekrar faydalanabilirim, 5070 ti almaya karar verdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben paraf kartla dün akşam 5080 aldım sonra vazgeçtim iptal ettim inşallah kampanyadan tekrar faydalanabilirim, 5070 ti almaya karar verdim
Müşteri hizmetlerini aradım sordum ordaki hanımefendi anlamadı beni sanki farklı dilde konuşuyorduk teşekkür ettim kapattım. Bakalım bekleyip göreceğiz 😄

''Vatan kampanyası ile ilk başvuru ödülü sanırım birleşiyor. Vatandan alışveriş yapacaklar 40 bin üzeri 10 bin parafpara kazanabilir.
Kampanya 1-2 gün sonra tanımlanabiliyor.''

Vatantan 40k harcama yapıp 10k alabiliyor muyuz, yapabilen oldu mu ve gerçekten parafpara nerelerde geçiyor, nakite çevirebiliyor muyuz?

Bu iki kampanyanın son tarihi nedir
Vatan 31 Ocak 2026 son. Parafly 31 Mart 2026.
Kart gelmeden Vatandan QR ile ödeme yapsak kampanya katılımı sağlanıyor mu? Bilgisi olan var mı?
Edit: Kart fiziken teslim olmadan QR kullanılmıyormuş müşteri hizmetlerinden aldığım bilgi bu yönde deneyip çalışan varsa yazabilir.

Son düzenleme:
Kart gelmesi şart mi
Kart onaylandıktan sonra kampanyalar kısmından katılmanız gerekiyor. Parafly kampanyası bana özel kısmında diğerleri kampanyalar kısmında gözüküyor. Daha sonra sanal kart oluşturup kullanabilirsiniz.

Başvuranlar kartın aktif olmasını beklesinler ve 2 kampanya çıkarsa katılsınlar.

Paraf kart değil ParaFly kartına başvuracaksınız yanlış karta başvurmayın.!!

Parafly harici başka Halkbank Paraf bireysel kredi kartı alanların başvuruları kampanya kapsamında değerlendirmeye alınmayacaktır.

Vatan kampanyası ile ilk başvuru ödülü sanırım birleşiyor. Vatandan alışveriş yapacaklar 40 bin üzeri 10 bin parafpara kazanabilir.
Kampanya 1-2 gün sonra tanımlanabiliyor.

ParaFly kredi kartına ilk defa başvuran kişilere 25000 TL üzeri 5000 TL parafpara veriliyor.

--------------Seçili e ticaret kampanyaları vatan da geçmiyor aşağıdaki linklerde hepsi yazıyor------------

Seçili E ticaret alışverişlerinde 2000 TL üzeri 200 TL parafpara

Seçili E ticaret alışverişlerinde 30.000 TL ve üzeri ilk taksitli harcamaya 1.500 TL ParafPara

6700 TL parafpara iadesi için Seçili e ticaret a yerlerinden 30 bin TL üzeri taksitli alışveriş yapmanız gerekiyor.

Karta başvurduktan sonra kampanyalara paraf mobilden katılım sağlayın.
Bu gelen puanı hemen kullanabiliyormuyuz veya daha sonra kullanıyorsak nerelerde kullanabiliriz

hocam gelişme va

bunun tam olarak cevabını alamadık sanırım ikisini birleştirip 10k alan ben görmedim herkes sadece soruyor :cry:
alınıyor kral ben almadım beklemek istemediğim için başvurunu yaptıktan 2-3 gün sonra kampanya açılıyor ben vatan tekrar indirim yapmaz diye kampanyanın gelmesini beklemeden satın aldım

Geri