Malzeme olarak olabilir ama paneli kendisi üretmiyor büyük üreticiden alıyor.James Donkey direkt kaliteli bi marka değil diye biliyorum
Paneli almak yeterli değil. Piksel OverDrive optimizasyonunu da iyi yapması lazım. Arka aydınlatma kalitesi, işçilik, kalite kontrol vs den bahsetmiyorum bile. Ama bu fiyata rgb falanda koymuşlar. Trendyol ışıklı pc gibi aynı.Malzeme olarak olabilir ama paneli kendisi üretmiyor büyük üreticiden alıyor.
Paneli almak yeterli değil. Piksel OverDrive optimizasyonunu da iyi yapması lazım. Arka aydınlatma kalitesi, işçilik, kalite kontrol vs den bahsetmiyorum bile. Ama bu fiyata rgb falanda koymuşlar. Trendyol ışıklı pc gibi aynı.
Hızlı ama görüntü kalitesi fiyatına göre düşük. Ona o kadar vereceğime m27up alırım.![]()
bu nasıldır hocam önerir misin bu fiyata alternatifleri var mı
hocam fps için en alınabilir fiyat performans monitör hangisidir 24 27 fark etmezHızlı ama görüntü kalitesi fiyatına göre düşük. Ona o kadar vereceğime m27up alırım.
13k 300hz modellere verene kadar bunu al bence.hocam fps için en alınabilir fiyat performans monitör hangisidir 24 27 fark etmez
1 ms fazla değil mi hocam fps için13k 300hz modellere verene kadar bunu al bence.
Hocam oled değil ki bunlar 0.3ms versin. 4-8ms alacağın monitörler. 1ms yazdığına bakma gerçek değil.1 ms fazla değil mi hocam fps için
James Donkey - Gamepower gibi markalardan kesinlikle uzak durulmalı.