Çözüldü✓ Yeni psu ve sıvı soğutma taktıktan sonra bilgisayardan gelen garip ses nedir ?

Reaksiyon skoru
4
arkadaşlar merhaba . asus tuf 1200w güç kaynağı ve cool master atmos ii 360 taktım .
bilgisayar açıldıktan sonra 15 cızırtı gelmeye başlıyor . ilk başta psudan cool whine sandım . ama fanları durdurup kasanın kapaklarını açtıktan sonra işlemcinin ordan gelen bir ses olduğunu farkettim .
Bu ses sıvı soğutmadan pompasından geliyor olabilirmi . cihaz yükte değilken geliyor ses .

Olm gerçeğini unuttum 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pompa sesidir belki.
xd bu arada ses pompanın ordan geliyor bilgisayar açıkldıktan sonra pompa hızlanmaya başladığı zaman çok fena cızırtı sesi yapıyor

Sorun pompada . pompanın anakarttaki enerji bağlantısını çıkarıp denedim ses yok idi .

Son zamanlarda bu sıvı soğutmalarda çok fazla gürültü sıkıntısı görüyorum thermalright frozen edge 360da da birebir ben yaşadım iade ettim.

Son zamanlarda bu sıvı soğutmalarda çok fazla gürültü sıkıntısı görüyorum thermalright frozen edge 360da da birebir ben yaşadım iade ettim.
Ben garanti servise gönderdim değişim olur ve yeni üründede aynı sorun olursa iade edicem full rpm de pompadan ses geliyor . sorun pompada

Geri