AMD Gpu'nun Üzdüğü Förk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 322
Arkadaşlar bu satıcıdan ürün alacağım ama param güvende ye para veresim yok sizce sıkıntı çıkar mı
sahibindende yorum kasmak için paramgüvendeyle yollaması lazım yani buda güvenirliliği gösteriyorEvet ama kararsızım fake falan olmaz değil mi yorumlar
az sonra gelir kendi yazarEvet ama kararsızım fake falan olmaz değil mi yorumlar
param güvende ürün satıyorsan problem alıyorsan değilArkadaşlar bu satıcıdan ürün alacağım ama param güvende ye para veresim yok sizce sıkıntı çıkar mıAlıntıyı görüntüle
Biliyorum daha önce deneyimim olduparam güvende ürün satıyorsan problem alıyorsan değil
param güvendeyle ürünü alıyosun beğenmezsen veya eksik çıkarsa ben bunu beğenmedim diyip geri yolluyosun paran da geri geliyo
Aaa indirim de yapar o zamanaz sonra gelir kendi yazarforumun sıkı takipcisi olur kendisi
![]()
3 sene önceki konuyu nerden buldun aga ? Birde yorum yapmış ,adam 2 senedir foruma girmemişKral alışveriş yaptın mı guvenilirmi
Ben de alışveriş yapmayı düşünüyorum da karşıma çıktı ama haklısın adam foruma girmiyomus 1.5 yıldır3 sene önceki konuyu nerden buldun aga ? Birde yorum yapmış ,adam 2 senedir foruma girmemiş