F/P Televizyon Önerisi 15-30 K

Tamam teşekkürler hocam çok saolun bunun aparatı kendileri mi yolluyor acaba yoksa biz mi alacağız internette baktım bunu buldum
@Tayfunns
TCL de Kutusundan çıkıyor mu bilmiyorum ama benim C5 LG de çıkmamıştı. Onun için servis ile görüşebilirsiniz. Muhtemelen çıkmıyordur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar iyi bilmiyorum ama güzel TV ye benziyor.
NextStar YE-55IDG11 55'' 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google MiniLED TV https://amzn.eu/d/037RQOmq
Panel LG IPS
Üretici KTC
Logo basan ve montajını yapan Nexstar

Mini led arka aydınlatmalı ancak zone sayısı çok düşük. Bu da fena değil. Zone sayısı çok düşük olunca blooming rahatsız edebiliyor. Yoksa Kağıtüstünde bakarsak mini led >Qled TV

İkisi de memnun eder.

Bende bakınıyorum max 30k ya güzel 4k tv

Hocam sevdiğim bir bilgili saydığım abim var iFFALCON için kesinlike bulaşma servis ağı diye bir şey yok zaten TLC'nin servisi de yok KVK diye bir firma bakıyor ve bu firma telefonlara bakan bir firma o kadar düşün böyle markalarla uğraşma başın ağrır dedi LG'ye de bulaşılmaz artık dedi Onun yerine Toshiba vs hatta gerekirse VESTEL bile daha iyidir dedi. sizin görüşünüzü almak istedim hocam ve diğer arkadaşların.
@Tayfunns

Hocam sevdiğim bir bilgili saydığım abim var iFFALCON için kesinlike bulaşma servis ağı diye bir şey yok zaten TLC'nin servisi de yok KVK diye bir firma bakıyor ve bu firma telefonlara bakan bir firma o kadar düşün böyle markalarla uğraşma başın ağrır dedi LG'ye de bulaşılmaz artık dedi Onun yerine Toshiba vs hatta gerekirse VESTEL bile daha iyidir dedi. sizin görüşünüzü almak istedim hocam ve diğer arkadaşların.
@Tayfunns
Panel kalitesi belli olmayan ne olduğu belirsiz markaları tercih etmiyorum da önermiyorum da maalesef. Her markayla alakalı sorun yaşayan bulursun. Ayrıca her markasının mağdur ettiği birileri oluyor. Yardımcı olacaklarının garantisi yok. Ayrıca ucuz mal alacak kadar zengin değilim.

Eyvallah hocam görüşleriniz için yazdım sadece teşekkürler

Oturma odasi icin onerir misiniz iffalconu

Panel kalitesi belli olmayan ne olduğu belirsiz markaları tercih etmiyorum da önermiyorum da maalesef. Her markayla alakalı sorun yaşayan bulursun. Ayrıca her markasının mağdur ettiği birileri oluyor. Yardımcı olacaklarının garantisi yok. Ayrıca ucuz mal alacak kadar zengin değilim.
Hocam

Geri