❌İndirim Bitti! 🔥Bic Flex 3 Hybrid Tıraş Bıçağı Seti Kupon İle 3 Paket Kuponla 618TL🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,203
3 al 2 adet öde kampanyası mevcut. Varsa hesabınızda kuponu uygulayıp uyguna alabilirsiniz. Umarım sizlerde de benzer kuponlar vardır. Kasım fiyatlarına sahip.

1770797866474.webp
1770797899648.webp

Bunun 1 paketinden nelere sahip oluyoruz kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 paket alinca 12x3 36 adet almis oluyorux heralde, bunun mach3 ten farki ne ki? Hic kullanmadigim icin meraktan soruyorum?

Bunun 1 paketinden nelere sahip oluyoruz kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 paket alinca 12x3 36 adet almis oluyorux heralde, bunun mach3 ten farki ne ki? Hic kullanmadigim icin meraktan soruyorum?
Evet, aynen öyle. Yani mac3 daha iyi de bu fiyat performans açısından bambaşka bir şey.

Evet, aynen öyle. Yani mac3 daha iyi de bu fiyat performans açısından bambaşka bir şey.
Kanka valla mach5 aldim 3 hafta gitmiyor, 2. Haftadan sonra koreliyor.. mach3 6-7 trastan sonra keyif vermiyor.. senin urunden siparis verdim haftada 1 jilet kullansan 9 ay yapiyor bu fiyata cok uygun oldu teşekkürler..

Kanka valla mach5 aldim 3 hafta gitmiyor, 2. Haftadan sonra koreliyor.. mach3 6-7 trastan sonra keyif vermiyor.. senin urunden siparis verdim haftada 1 jilet kullansan 9 ay yapiyor bu fiyata cok uygun oldu teşekkürler..
Çok mantıklı bir kıyas yapmışsın. Memnun kalırsın. Yorumlarını da bekliyoruz.

kupon olsa alırdım bende yok

Konu sahibine teşekkür ederim. Çok fazla sakalım çıkmıyor ama kardeşim ve babamlarda kullanır bunlar bize 1 sene gider :D

3 al 2 adet öde kampanyası mevcut. Varsa hesabınızda kuponu uygulayıp uyguna alabilirsiniz. Umarım sizlerde de benzer kuponlar vardır. Kasım fiyatlarına sahip.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Teşekkür reis guzel fiyat

daha önce çok kullandım 3 paket çektim kupon puan falan derken 462 TL mis 😎

Ben de alayım dedim. Fırsat kaçmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,973
Üyeler
188,860
Son üye