🔥İndirim Jopus JO-FI001 2000 W Fanlı Isıtıcı 454TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
927
FIRSAT125 kodu ile 454TL'ye geliyor. Son 6 ayın en düşük fiyatı oluyor bu şekilde ihtiyacı olan değerlendirebilir.
Edit: Diğer kod tükendi. HADI100 koduyla 479 TL düşüyor bu fiyatta güzel değerlendirebilir.

Son düzenleme:
FIRSAT125 kodu ile 454TL'ye geliyor. Son 6 ayın en düşük fiyatı oluyor bu şekilde ihtiyacı olan değerlendirebilir.
Başka kod yok dimi?
Yetişemedim 😭
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tahmini aylık fatura çıkarır mısınız hocam günde 1 saat açık kalsa
1kw 5 tl ortalama
2kw çekiyor ürün 1 saatten 1 ay 300 ü biraz geçebilir.

Felçli babaannemi hasta yatağından zorla kaldırıp arada bir odama hohlatıp geri yatırsam daha çok ısıtır odayı.

Başka kod yok dimi?
Yetişemedim 😭

1kw 5 tl ortalama
2kw çekiyor ürün 1 saatten 1 ay 300 ü biraz geçebilir.
Yeni pazarama hesabı açıp pazarama plusu 1 TL'ye satın alırsan (pazaramada kullanılmamış telefon numarası lazım) SUPERPLUS koduyla 150 TL indirim yapıyor hocam.

Felçli babaannemi hasta yatağından zorla kaldırıp arada bir odama hohlatıp geri yatırsam daha çok ısıtır odayı.
Fazla abartmışın , sadce odayı ısıtması için kullanılmıyorki bunlar ayak ısıtmak için bile alınır bence. Bende bu aletin kumtel versiyonu var o şekilde kullanıyorum.

Son düzenleme:
Yeni pazarama hesabı açıp pazarama plusu 1 TL'ye satın alırsan (pazaramada kullanılmamış telefon numarası lazım) SUPERPLUS koduyla 150 TL indirim yapıyor hocam.

Fazla abartmışın , sadce odayı ısıtması için kullanılmıyorki bunlar ayak ısıtmak için bile alınır bence. Bende bu aletin kumtel versiyonu var o şekilde kullanıyorum.

Bu fiyata kaliteli bir ürün alınamayacağını düşünmüştüm. Deneyim edip önerdiğinize göre söylediklerim görmezden gelinebilir.

Şu gevezeliğe, şu üsluba bakın. Benim de gençliğim forumlarda (dh) geçti. Saygıyı falan bilirdik yıllarca dolandım o forumda şu minvalde tek bir mesaj bile görmemiştim. Bu biraz da Donanım Arşivinin suçu maalesef.

Şu gevezeliğe, şu üsluba bakın. Benim de gençliğim forumlarda (dh) geçti. Saygıyı falan bilirdik yıllarca dolandım o forumda şu minvalde tek bir mesaj bile görmemiştim. Bu biraz da Donanım Arşivinin suçu maalesef.

Aynen z kuşağı şöyle böyle, haklısın amca. Şimdi seni blokluyorum, ağlayarak günlüğüne yazabilirsin. Tansiyon ilacını almayı unutma. bye

Aynen z kuşağı şöyle böyle, haklısın amca. Şimdi seni blokluyorum, ağlayarak günlüğüne yazabilirsin. Tansiyon ilacını almayı unutma. bye
Yo' aklı başında çok fazla Z kuşağı da var. Sen başka klasmandasın. O klasmanın adını söyleyip kalbini kırmayayım ama IQ yeterli gelirse belki anlarsın demek istediğimi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,391
Üyeler
190,742
Son üye
alperdsgl
Geri