onu denedim ama sonuç aynıönce driverları bi kaldır yükle
önceden böyle bi sorun yoktu amabirisi daha gelişmiş olduğu için olabilir bende masaüstünde 250 alıyorum lapptopta 100 üstüne çıkmıyo
Kablo da bir sıkıntı yok bence çünkü aynı kabloyu laptop a takip test yapıyorum değerler normalimkan varsa girişleri değiştirebilir misin? modeme taktığım kısmı pcye , pcdekini modeme takarsın
Kablo da bir sıkıntı yok bence çünkü aynı kabloyu laptop a takip test yapıyorum değerler normal
ethernet portu bozulsa da hiç veri alamazsın diye düşünüyorum yazılımsal olabilir belkimasaüstü pc de speed teste 24 upload 1-2 download alıyorum ama dizüstü pc de aynı wifi aynı kablo ile 24 upload 10-11 download bunun sebebi ne olabilir ne yapmalıyım ?
Ne yapmalıyım pekiethernet portu bozulsa da hiç veri alamazsın diye düşünüyorum yazılımsal olabilir belki
windows ile otomatik yaptıysan güncellemeyi manuel olarak yapmayı deneyebilirsin.Ne yapmalıyım peki
Şuan evde değilim üniversite deyim ama eve gidince denicem sağolwindows ile otomatik yaptıysan güncellemeyi manuel olarak yapmayı deneyebilirsin.
aygın yööneticisinden modeli bulup internette aratırsan çıkar