Peter B. Parker
80+
- Reaksiyon skoru
- 137
alınır mı ?
Aldım dakikasına iptal oldu niyeyseİyiki almayı denememişim o zamanSaf ekran kartı performanslı bir şeyler lazımsa olabilirdide artık oyunlar işlemci istiyor fps ler düşük kalıyor bu yüzden.
Heh yedim iptali tamam go nextBaya baya iyi fiyat ya, limiti yetmeyen karttan çektim ödeme bekliyor düşüneceğim biraz![]()
5080 harici bir olayı yok core ultranında 300 serisi çıkmışken stok bitirmek istediler bence, ramle ssd çok sırıtıyor zaten.Baya baya iyi fiyat ya, limiti yetmeyen karttan çektim ödeme bekliyor düşüneceğim biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Heh yedim iptali tamam go next
bende direk nakite cevircek olursam sonuclandırıcamBaya baya iyi fiyat ya, limiti yetmeyen karttan çektim ödeme bekliyor düşüneceğim biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Heh yedim iptali tamam go next
iptal oldumu baksana bi
275HX var cihazda şimdilik en iyi Laptop işlemcisi daha ne olsunİyiki almayı denememişim o zamanSaf ekran kartı performanslı bir şeyler lazımsa olabilirdide artık oyunlar işlemci istiyor fps ler düşük kalıyor bu yüzden.
Henüz iptal yok, bekliyorum.iptal oldumu baksana bi
Ryzen 9955HX3D en iyi laptop işlemcisi. Bunu barındıran Slayer R9T3D alıp bir kusur sebebiyle iade etmiştim, 20k zamlandı, pişmanım.275HX var cihazda şimdilik en iyi Laptop işlemcisi daha ne olsun![]()
Hocam işlemci bazlı oyunlarda üst segmenti bilmiyorum ama orta segmentte intel amd'den fena tokat yiyor. Karakteristik biraz onu demek istedim, dediğiniz doğru karıştırmışım.275HX var cihazda şimdilik en iyi Laptop işlemcisi daha ne olsun![]()