🔥İndirim Dominos 2 Adet Orta boy Pizza 200TL-Yemeksepeti

tekno_dahisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,203
1770922643103.webp
1770922658979.webp

Yemeksepetine girin ve Domino’stan “Türkiye Pizza Günleri - 2 Orta Boy Pizza” ürünü sepete ekleyin. Ödeme sırasında kupon kodu kısmına “lezzet” yazın, toplam 200 TL oluyor ve kapınıza kadar getiriliyor. Domino’s teslimat limiti veya benzeri bir sıkıntı yok.Kupon birden fazla kez kullanılabilir. Mobil uygulamada oluyor sadece.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Yemeksepetine girin ve Domino’stan “Türkiye Pizza Günleri - 2 Orta Boy Pizza” ürünü sepete ekleyin. Ödeme sırasında kupon kodu kısmına “lezzet” yazın, toplam 200 TL oluyor ve kapınıza kadar getiriliyor. Domino’s teslimat limiti veya benzeri bir sıkıntı yok.Kupon birden fazla kez kullanılabilir. Mobil uygulamada oluyor sadece.
Gece gece atılır mı hocam ya tam yatacaktım gördüm :)

Bunların minimum sepet tutarları işi bozuyor

Yarın da geçerli mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kod bende gözükmüyor bu arada

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

aga biri 470 lira diğeri 550 sepette 400 nasıl oluyor

Eyvallah kullandım, bu saatte yemek istemezseniz ileri tarihlide sipariş verebiliyorsunuz bilginiz olsun...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,778
Üyeler
188,823
Son üye
Rookie17
Geri