Segotep Endura 1 RGB Nasıl Değiştiriliyor

RieNN

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar bundan 3 ay önce incehesap üzerinden hazır sistem aldım kasa olarakta segotep endura 1 model kasa ile geldi internette markanın kendi yazılımını bulamadım anakartın yani colorful battle-ax B650M-D PRO V14 üzerinde değiştirmek için herhangi bir tuş vs bulamadım rengini nasıl değiştirebilrim?

Merhaba arkadaşlar bundan 3 ay önce incehesap üzerinden hazır sistem aldım kasa olarakta segotep endura 1 model kasa ile geldi internette markanın kendi yazılımını bulamadım anakartın yani colorful battle-ax B650M-D PRO V14 üzerinde değiştirmek için herhangi bir tuş vs bulamadım rengini nasıl değiştirebilrim?
çözüm buldun mu

Fanların ARGB ise anakartındaki 3 pin 5V'luk girişe fanlarını bağlayarak ve herhangi bi markanın yazılımını kullanarak (Asus Armoury Create,Corsair İCUE vb.) kasanızın ışıklarını istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,202
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri