Topladığım sistemi değerlendirir misiniz?

Çok vermişsiniz hocam maalesef ddr4 bir sisteme

Yav fiyat az veya çok adam toplamış 1080p keyfine bakacak. Oyle abarti bi fiyat da vermemiş piyasa belli. Hayırlı olsun kardeşim gule gule kullan dengeli bir sistem olmuş zamanla ihtiyacına göre upgrade edersin. Bikac sene götürür sonra am5 e gecersin almışsın artik.

Arkadaşlar genelde parçaları Akakçe den topladım am5 ile 4 arasında işlemci bı nebze olsa da diğer parçalarda yüksek bir meblağ çıkıyordu. Maksimum rahat odeyebilecegim bütçeyle kendime göre en iyi ddr4 sistemi kurmaya çalıştım. Sadece şöyle bir şey oldu u10 3200 MHz c16 ram yerine satıcı arkadaş stok bittiği için u100 3600 MHz cl16 ram yollamış. Neredeyse 12k fiyat farkı var kendisine buradan da teşekkür etmiş olayım 🙂 değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

Arkadaşlar genelde parçaları Akakçe den topladım am5 ile 4 arasında işlemci bı nebze olsa da diğer parçalarda yüksek bir meblağ çıkıyordu. Maksimum rahat odeyebilecegim bütçeyle kendime göre en iyi ddr4 sistemi kurmaya çalıştım. Sadece şöyle bir şey oldu u10 3200 MHz c16 ram yerine satıcı arkadaş stok bittiği için u100 3600 MHz cl16 ram yollamış. Neredeyse 12k fiyat farkı var kendisine buradan da teşekkür etmiş olayım 🙂 değerli yorumlarınız için teşekkür ederim
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan sistemi. Bu tabi ki bütçe ile alakalı. Kendine göre en uygun sistemi topladıysan ve mutluysan yorumlara çok aldırma. Benim de ilk sefer topladığımda çok kafam karışmıştı ama iyiki de kendime göre sistem toplamışım diyorum o zamanlar için.

Geri