neden ne almalıyızyok yok asla
şu an piyasa rezil uyguna gelmeyecek attığım alınıp geçilmeliNeden
İNCE HESAP DA bu akşam gaming gecesi olacak 22:00 da her cuma günü olur istersen bekle ve oraya bir göz at öneririmhttps://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...f-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-49799
50-54k fazlası için bütçemiz yok sistem toplamak istiyoruz ve yardımınıza ihtiyacımız var sistem hakkında ne düşünüyorsunuz alternatifleri ne olabilir?
neden ne almalıyız
her masa da varsın hocam hahah5060ti 2-5% daha iyidi sanırsam ama değmez heleki o attığın sistemdeki anakartı @jombo görmesin
9060XT 16GByok yok asla
hoca attıgıma baksana9060XT 16GB
ASUS PRIME B650M-R 7200MHz OC
Rampage ARES 750W 80+ Bronze
Bu parçalar ile özelleştirdim hocam
bu dediğini mi almalıyım itopya ya kıyaslahoca attıgıma baksana
itopyadaki cöpp paranı cöpe atmıs olursun ciddi manada, anakartın asus olması hicbir anlam ifade etmiyor rezil rusva bombos anakart ikinci m2 bile yok. sapphire ses ve soğutma olarak gayet iyi. xfxten iyibu dediğini mi almalıyım itopya ya kıyasla
ekran kartı xfx yerine sapphire
anakart asus yerine sapphire
para cıkmıyor kral işte 51k para var çıkartamdık daha fazla o fiyata varsa öyle sistem hemen alalımimkanın varsa 9060xt yerine 5060 ti 16 gb olan sistemlere bak. youtubede atılan oyun videolarıyla sınırlı değil fark. her anlamda daha üstün bir kart 5060ti. şu şekil bir sistem bulursan parasının hakkını verir.
5060 ti 16 gb
b650 anakart marka yazmıyorum.
işlemci 7500-7600
en önemli parçalar bunlar diğerleri bir yerden bulunur. ram fiyatları seve seve düşecek, ssd desen onuda sonradan değişirsin.
hangi şartlarda 9060 xt alınır; paran çıkmıyorsa bütçemi arttıramam dersen o zaman 9060 xt alınır, oda kötü bir kart değil.
rampage psu olmaz9060XT 16GB
ASUS PRIME B650M-R 7200MHz OC
Rampage ARES 750W 80+ Bronze
Bu parçalar ile özelleştirdim hocam