Çözüldü✓ Beyaz akvaryum pc topluyorum ama bi kaç sorun var

evrn_ozts

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba beyaz akvaryum pc topluyorum ama topladıgım kasadaki Anakart ve ram ler siyah ekran kartı mavi kalan her şey beyaz psu yu msi ın beyaz psu sunu alıcam Anakart msi pro b760m-b işlemci i3 12100f ramler corsair Vengeance pro siyah ddr4 16gb ekran kartı intel arc b580 titan ne yapabilieim her şeyin güzel görünmesi için

anakart beyaz olmazsa toplama daha iyi bence estetik açıdan kötü durucak her türlü

Merhaba beyaz akvaryum pc topluyorum ama topladıgım kasadaki Anakart ve ram ler siyah ekran kartı mavi kalan her şey beyaz psu yu msi ın beyaz psu sunu alıcam Anakart msi pro b760m-b işlemci i3 12100f ramler corsair Vengeance pro siyah ddr4 16gb ekran kartı intel arc b580 titan ne yapabilieim her şeyin güzel görünmesi için
psu siyah alsanda olur sonuçta arkada kalıyor gözükmüyor.
en göze çarpan bileşenler gpu, cpu soğutucu, anakart ve ram zaten bunların çoğunluğu beyaz olmazsa hiç bi şekilde tutturamazsın o uyumu

psu siyah alsanda olur sonuçta arkada kalıyor gözükmüyor.
en göze çarpan bileşenler gpu, cpu soğutucu, anakart ve ram zaten bunların çoğunluğu beyaz olmazsa hiç bi şekilde tutturamazsın o uyumu
Peki her şey beyaz olsa fanların rengi vs. Hepisni mavi yaksam ekran ksrtıda mavi zaten sırıtırmı?

dediğim gibi ön planda olanların çoğu beyaz olmazsa uyum sağlaması zor olur. ayrıca beyaz sistem dizmek başlı başına extra maliyettir zaten bunu göze alman lazım

Geri