Artık her sene bu saçma soruları duymaktan bıktım!

sor
Madem onların iq sorunu var sen neden o okuldasın? Belli ki senin de iq pek iyi sayılmaz. :D

Hiç böyle bir okula denk gelmedim doğrusu, hangi okulmuş burası, meslek lisesi filan mı? Adını sanını yaz ki o okulun bilelim veya şikayet et, korkak olma, her yerde ezilirsin eğer bu anlattıkların doğru ise...
sorun sadece ıq değil ahlak da var. mesela ben meslek lisesinde okudum eli yüzü düzgün 10 numara insanlarda vardı analarının tezekleride
1 çocuğa 1 kez sus dedikten sonra hala konuşmaya devam ediyorsa o çocukta şeref duygusu arsızlık namussuzluk hepsi vardır ve bizim ülkede bunlarda çok var

Kavga ve küfür eden gençliğin büyük çoğunluğu meslek liselerine ama orda da en düşük puanla alan meslek liselerine doldurulmuştu zamanında, hatta üniversite bile saymadığım meslek yüksek okullarında da beş para etmez, okuma yazmayı bile doğru düzgün bilmez, sadece kız düşürmek veya millet "üniversite okuyo", desin diye okullarda sürten bir sürü bilmem ne var. Okulların puanı yükseldikçe böyle tipler azalır. Ama şu cuma olayının bu kadarını ilk kez duyuyorum, benim zamanımda hiç böyle şeylere denk gelmemiştim. Hala şüphe ile bakıyorum o yüzden olaya. Ama bir yandan da şuan ki gençliği dikkate aldığımda her şey mümkündür, demekten de kendimi alamıyorum.

Siyasilerin hırsızlık, yalan dolan, hatta tacizle anılan bir ülkede gençlik geride mi kalır 🤣

Abi ben hiçbir şey anlamıyorum ya her sene şu Ramazan geliyor geliyor. Başlıyor okuldaki itler klişe sorulara:

"Oruç tutuyon mu?" "Oruç tutmayanı tuvalette vuracam" Yeter abi ya.

Tutan kendine tutar tutmayan kendine tutmaz. Onun tuttuğu veya tutmadığı orucun sana ne faydası var? Yeter artık İllAllah Ettim ya. Şu Ramazan'ın tadını bir türlü alamıyoruz. Arkadaşlar ben oruç tutamam. Ben kendimi biliyorum ben aç kalınca panik oluyorum strese giriyorum bayılacakmış gibi hissediyorum karnım ağrıyor rahatsız oluyorum. Kim tutmayı istemez? Ama gel gör ki 5 IQ'su olan doğu insanına bu laflar sökmez. Seni ya imansız ederler ya da kâfir. Kendileri de 1 dönem boyunca afedersiniz her haltı yiyen heriflerin tekidir. Ben artık illallah ettim ya.
müslümanlık islam dini, oruç tutup namaz kılmaktan ibaret değildir. davranışların, dürüstlüğün, nasıl bir karakterli olduğun bunlardan daha önemli keza ben öyle düşünüyorum. gerçek bir müslüman oruç tutmayan birine bu şekilde konuşmaz. nasıl iyi hissediyorsanız öyle yapın hocam.

Kavga ve küfür eden gençliğin büyük çoğunluğu meslek liselerine ama orda da en düşük puanla alan meslek liselerine doldurulmuştu zamanında, hatta üniversite bile saymadığım meslek yüksek okullarında da beş para etmez, okuma yazmayı bile doğru düzgün bilmez, sadece kız düşürmek veya millet "üniversite okuyo", desin diye okullarda sürten bir sürü bilmem ne var. Okulların puanı yükseldikçe böyle tipler azalır. Ama şu cuma olayının bu kadarını ilk kez duyuyorum, benim zamanımda hiç böyle şeylere denk gelmemiştim. Hala şüphe ile bakıyorum o yüzden olaya. Ama bir yandan da şuan ki gençliği dikkate aldığımda her şey mümkündür, demekten de kendimi alamıyorum.

Siyasilerin hırsızlık, yalan dolan, hatta tacizle anılan bir ülkede gençlik geride mi kalır 🤣
Abi sizin zamanınızda inanca imana insanların dini görüşüne saygı vardı şuan nerdeee.

hatta üniversite bile saymadığım meslek yüksek okullarında da beş para etmez, okuma yazmayı bile doğru düzgün bilmez, sadece kız düşürmek veya millet "üniversite okuyo", desin diye okullarda sürten bir sürü bilmem ne var.
Malesef bizim sınıfta öyle,bizim sınıfta böyle adam olur diyeceğim ben dahil üç kişi var biri siber vatanda eğitimde şuan zaten

Geri