İnternetten dolayı sinir krizi geçirmek üzereyim habire bağlantı kopuyor

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,464
Türk Telekom internet var evde. Bilgisayar ethernet kablosuyla bağlı. Son 1 haftadır falan ortada hiçbir şey yokken internet bağlantısı kopuyor, CS maçının ortasında atıyor, görüşme yaparken atıyor, forumda bu konuyu açmaya çalışırken bile bir kez internet gitti. 30 dakika falan kesintisiz kullanırsam şükrediyorum. Bağlantı gidince ''Bağdaştırıcı Seçeneklerini Değiştirin'' tuşuna tıklayıp biraz bekliyorum geri geliyor ama yine gidiyor çok sinirimi bozuyor zaten öfkeli biriyim geçen maçın ortasında 10. kez internet gidince 5 cm ahşap masama yumruk attım 2 gün oyun oynayamadım elimin ağrısından lütfen yardım edin

Türk Telekom internet var evde. Bilgisayar ethernet kablosuyla bağlı. Son 1 haftadır falan ortada hiçbir şey yokken internet bağlantısı kopuyor, CS maçının ortasında atıyor, görüşme yaparken atıyor, forumda bu konuyu açmaya çalışırken bile bir kez internet gitti. 30 dakika falan kesintisiz kullanırsam şükrediyorum. Bağlantı gidince ''Bağdaştırıcı Seçeneklerini Değiştirin'' tuşuna tıklayıp biraz bekliyorum geri geliyor ama yine gidiyor çok sinirimi bozuyor zaten öfkeli biriyim geçen maçın ortasında 10. kez internet gidince 5 cm ahşap masama yumruk attım 2 gün oyun oynayamadım elimin ağrısından lütfen yardım edin
modem bozulmuş olabilir

Kanka destek kaydı oluştur zaten kısa zamanda gelip bakıyorlar.

modem bozulmuş olabilir
1 bilgisayar, 3 telefon ve 1 televizyon bağlanıyor ama bana olduğu kadar olmuyor onlara. Evde başka modem var ama onu bağlayınca internet çalışmadı başka işlemler lazım sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka destek kaydı oluştur zaten kısa zamanda gelip bakıyorlar.
2-3 Aydır gelip yeni modem ve hat bağlayıp fibere geçircez diyorlar her hafta gelcez diyip gelmiyorlar

İnternet kablosunu değiştirmeyi dene

aynı sorun bende de vardı kendiliğinden çözüldü

Çık dışarıya biraz dolaş. Hava da güzel. İyi gelir. Modem normal üstü ısınıyor sa 20 dakika kapalı tut, soğusun.

sorun devam ediyor

cat kablonda sıkıntı olabilir modemde olabilir fiber internetse fiber kabloda sinyal yükselmiş olabilir

Geri