Merhaba arkadaşlar sarı sitede bazı kişilerin traylari 15 26k olan işlemcileri sırf kutulu diye 21bintl civarına satması hakkında konuşalım ilan burda yorumlarınızı bekliyorum
Ayıp ama mod bey eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın (umarım hakaretten uyarı yemem hakaret satıcılaraydı)
İkinci eline paran yetmiyorsa sıfırını alacaksın aslan piyasa böyle (!) böyle piyasanın @Abdullah Hacıgül de bu konudan yakınıyor uzun zamandır
Bu adam kral hocam severek takip ediyor ve destekliyorum
aciz yoksun insanlar ne bekliyorsun ki zeka kırıntısı bile yokHocam bide itiraz edince kufrediyorlar oda ayrı bi saçmalık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu adam kral hocam severek takip ediyor ve destekliyorum
Ben abdullah hocamin böyle soylemesiyle fiyat araştırması yaptım sonuçlar vahimİkinci eline paran yetmiyorsa sıfırını alacaksın aslan piyasa böyle (!) böyle piyasanın @Abdullah Hacıgül de bu konudan yakınıyor uzun zamandır
Hocam hakaret etmeyelim banlaniriz şimdiaciz yoksun insanlar ne bekliyorsun ki zeka kırıntısı bile yok![]()
Sarı siteye düşenlere Allah sabır versin çünkü kulları sabır tüketiyorBen abdullah hocamin böyle soylemesiyle fiyat araştırması yaptım sonuçlar vahim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğru zeka olsa o fiyatı yazmazdi onu alan kisidede ben zeka kırıntısı bulamiyorum