zihnebendar
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
Dostlar mesleğim dolayısıyla her gün jiletle sakal traşı olmak durumundayım daha pratik olması için bir traş makinesi almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.
Kullanıyorum baya iyi alıyor sinek kaydı için fiyatı 2k düştüğü zaman al derim şuan pahalı yeni zam gelmiş ama düşecektir (linki değiştirdim fiyat medimarkta daha ucuzmuş)Dostlar mesleğim dolayısıyla her gün jiletle sakal traşı olmak durumundayım daha pratik olması için bir traş makinesi almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.
Bunlar ancak 0 alabiliyorsa alır.Onun hariçi philipsin jilete benzer makinesi var 0 almıyor.En iyisi düzgün jilet/balsam almakKullanıyorum baya iyi alıyor sinek kaydı için fiyatı 2k düştüğü zaman al derim şuan pahalı yeni zam gelmiş ama düşecektir (linki değiştirdim fiyat medimarkta daha ucuzmuş)
![]()
PHILIPS 3000 Serisi Islak ve Kuru Tıraş Makinesi S3144/00 Fiyat & Özellik | MediaMarkt
PHILIPS 3000 Serisi Islak ve Kuru Tıraş Makinesi S3144/00 fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlarwww.mediamarkt.com.tr
inceleme videosu: s3133 modeli bu videodaki ama birebir neredeyse şuanki modelle aynı alıyor