🔥İndirim Huawei Matebook D14 i5 13420H 16gb ram 512gb ssd 14" Laptop 24.999 tl

İndirim göremiyorum hocam olması gereken bir fiyat 25k ilede ikinci elde çok iyi cihazlar var bu cihazlara para vermemenizi tavsiye ediyorum.

Yeni nesil dahili grafik birimi en azından 3050-3060 gücünde olan işlemciler olmadığı sürece harici ekran kartsız sistemlere pek bulaşılmamalı. Buna benzer bir laptopun oyun performansı açısından macbooklardan farkı kalmaz iş amaçlı anlamda ise 3-5 daha ekleyip m2 macbook air vs almak çok daha mantıklı olur.

harici ekran kartı olmayan hiçbir laptop alınmaz
Konudaki cihazı savunmamakla birlikte şu kafadan çıkmanızı rica ediyorum. Amacım pdf ve office dosyaları açmak, sunum yapmak, evrak hazırlamak ve düzenlemek, gittiğim her yerde açıp hızlıca işimi görüp kapatmak ise uzun batarya ömürlü, hafif, ince tasarımlı, az güç harcayan ve sessiz bir cihaz almam gerekir. Ne yapayım harici ekran kartlı, ağır, batarya ömrü düşük ve kalın bir cihazı bu durumda? 13-14 yaşında çocuklar gibi bakmamak lazım bu işlere. Herkes CS, Minecraft vs için almıyor!

ofis ve gündelik işler için alınır ama bu kadar fazla bişi beklemeyin

Macbook'un yandan yemişi. Pil yetersiz, RAM 16GB ve yükseltilmiyor. Güçlü olsun diye U yerine H serisi kullanmışlar fakat bu da pilden gidiyor. Zaten dandik pilin var, windows 'un pil tüketmesi de meşhur, bu fantezilere hiç gerek yok. Buna linux kursan, linux'un pil tüketimi daha da meşhur.
Minimum 10 saat ekran süresi vermeyecek laptop üreten firmaları artık bombalamak gerek.

Bunu alacağıma açıkça gider ikinci el Air M1, M2 alırım. Windows ile işin mi var? VMWare'e kur Win10 LTSC zaten 2GB RAM, 2 çekirdek versen fişek gibi çalışıyor ağır iş yapmadıkça. Standart kullanıcılar için ibre artık iyice Mac tarafına dönmeye başladı. Windows 11 sağolsun leş gibi optimizasyon, arkaplanda çalışan 15.000 tane servis, i7-1255U laptop'um var turbo boost açmadığında kasıyor laptop.
7500F'li cihazımda ise sanal makinem var Win10 LTSC, 4 çekirdek veriyorum 4 GB RAM veriyorum terminatör gibi takılıyor.

Her konuda olduğu gibi yine kimse konudaki laptop'ın özelliklerinde benzer bir ürün linki verip ürün önermeden boş boş uzun uzun yazmışlar. 25bin liraya varsa daha mantıklı 14" sıfır laptop atın millet faydalansın. Açıkta duran her tatlıya konan sinekler gibisiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benzer ürün arayan arkadaşlar buna bakabilir. Özellik olarak aynılar 1800 lira daha pahalı asus. Bence değer çünkü ramler ddr5, klavyede aydınlatma var ve huawei bataryası 56WHrs olarak geçerken asusun ki 70WHrs.

Aynı özellikler oled ekran 32.999 lira.

Hem dokunmatik hem oled istersek de 34.999 lira. Bunun konusu açılmıştı sanırım.

Bu cihazlarda yükseltilebilir ram olmasına çok önem veriyorum. 5 yıl önce bir lenovo almıştım, işlemcisi çok iyi fakat bütünleşik 8 ram var üzerinde ve boş slot yok, yükseltemiyorum. Bu nedenle iyice kasmaya başladı. 13420h işlemci her ne kadar iyi olsa da birkaç yıl içinde 16 ram yetersiz kalacak ve yükseltemedikten sonra kasmaya başlayacak. Bu nedenle en az 32ye yükseltilebilen ramli cihazları tercih etmenizi tavsiye ederim.

amazonun indirim kuponuyla bu laptop ı 19.500 e aldım dün , bu fiyat performans açısından daha iyi değil mi

1771177427706.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,126
Üyeler
189,038
Son üye
Mehmet taş
Geri