Trio modeli galiba ürün benim değil bir adam satıyordu(monitör+kasa+ekipmanlara(dandik klavye dandik kulaklik g302 mouse )55kya anlaştık.Şuan ki piyasada işlemci-anakart-ram olarak 22-27k arası ederi var. Sabrına bağlı. Ssd markasını yazmamışsın ama ortalama 1tb m2 ssdleri 4-5k arasına satıyorlar ama marka ve sağlık önemli. 5070 piyasası 25 civarı fazlası sabrına bağlı. Psu kasa ve soğutucu detayları yok ama ortalama bir şeyse 4-6k falan eder. Anlayacağın kasanın aşağı yukarı ikinci el ederi 60 civarı. (zaten aynı parçaların 16 ramli oem fiyatı şuan 70k) Monitörü bilmiyorum emsal ilanlara göre bi fiyat girersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok detaysız yazdığın için tam bir şey söylemek zor. Mesela msi 5070 yazmışsın ama ventus mu gaming trio mu belli değil ikisinin arasında bile 5k fiyat farkı oluyor sıfırda. Ben genel 5070 piyasasını 25k civarı görüyorum. Üst modeller biraz daha fazla ediyor.
Monitör dahil iyi fiyat hocam hayırlı olsun. Ürünlerde sorun yoksa kfg tam bir şekilde aldıysanız rahat olun. Bir al-satçı bu fiyattan alsa yarın minimum 60k sadece kasa için ilan girerdi ve maks 1 aya satılırdı.Trio modeli galiba ürün benim değil bir adam satıyordu(monitör+kasa+ekipmanlara(dandik klavye dandik kulaklik g302 mouse )55kya anlaştık.
teşekkür ederim hocam iyi akşamlar.Monitör dahil iyi fiyat hocam hayırlı olsun. Ürünlerde sorun yoksa kfg tam bir şekilde aldıysanız rahat olun. Bir al-satçı bu fiyattan alsa yarın minimum 60k sadece kasa için ilan girerdi ve maks 1 aya satılırdı.
Hocam arkadaşla sadece kasa için 37.5a anlaştık. İyi ettim değil mi?Monitör dahil iyi fiyat hocam hayırlı olsun. Ürünlerde sorun yoksa kfg tam bir şekilde aldıysanız rahat olun. Bir al-satçı bu fiyattan alsa yarın minimum 60k sadece kasa için ilan girerdi ve maks 1 aya satılırdı.
Alan mı sensin satan mı bir turlu anlamadım.Hocam arkadaşla sadece kasa için 37.5a anlaştık. İyi ettim değil mi?
Özellikleri bu şekilde
MSI Shadow 5070 12GB 3X Ekran Kartı
Ryzen 5 7600 3.80ghz
MSI Pro A620-M-E DDR5 6000MH
Patriot 32 GB(16x2) DDR5 Ram 6000mhz
Kioxia Exceria 1TB NVMe M.2 SSD
Deepcool LE360 V2 Sıvı Soğutma
Gamepower Warcry Akvaryum Kasa
James Donkey JDP750 APFC 12 CM
80+ Bronze Psu
kanka sen bu fiyatlara nereden buluyorsun bunları? zaten ram ve ekran karti neredeyse o fiyat.Hocam arkadaşla sadece kasa için 37.5a anlaştık. İyi ettim değil mi?
Özellikleri bu şekilde
MSI Shadow 5070 12GB 3X Ekran Kartı
Ryzen 5 7600 3.80ghz
MSI Pro A620-M-E DDR5 6000MH
Patriot 32 GB(16x2) DDR5 Ram 6000mhz
Kioxia Exceria 1TB NVMe M.2 SSD
Deepcool LE360 V2 Sıvı Soğutma
Gamepower Warcry Akvaryum Kasa
James Donkey JDP750 APFC 12 CM
80+ Bronze Psu
Hocam kaçırma bedavadan biraz pahalıya satıyor adam. Ya aşırı ihtiyacı var nakite ya da piyasadan haberi yok. Sadece al sat yapsan bile 20-25k arası karBen alıyorum evet piyasa öğrenmek için satıyorum demiştim.
yapışştırr 37.5k 7600 1tb ssd 5070 32gb ramBen alıyorum evet piyasa öğrenmek için satıyorum demiştim.