Honor magic 8 lite fiyat gerilemesi

Reaksiyon skoru
59

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-02-16 023206.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-16 023206.webp
    113.5 KB · Hit: 78
Son düzenleme:
X9D modeli olarak gelmediği için zaten içinme sinmiyordu, bir de gerilemiş sözde fiyatı ile bile insanı kendinden uzaklaştırıyor. 15K civarına düşünce alınır.

17-18K olsa yeter. Honor'un son dönemdeki fiyat politikasına göre düşünüyorum. Bence 18.5K altına fiyatı düşmez.

Magic 8 Lite'ın fiyatına göre işlemcisi zayıf. Ekstra geniş açı kamerası süs olsun diye eklenmiş, çok dandik ve işe yaramaz bir sensör. Ana kamera sensörü de Samsung'un 4 yıl önce tanıttığı, elinde kalan Isocell HM6 sensörü. Plastik çerçeveli ve plastik arka kapaklı telefonun dayanıklı diye YouTuber'lar reklamını yapıyor ama Hepsiburada yorumları kırık, göçük Magic 8 Lite dolu. Tek iyi yanı pilinin büyük olması. Gerisi boş.

22K'ya Galaxy A56 varken kim neden bunu alsın?

Fiyatına değmeyecek ürünlerin sıcak fırsatta reklamını yapmanız can sıkmaya başladı.

Magic 8 Lite'ın fiyatına göre işlemcisi zayıf. Ekstra geniş açı kamerası süs olsun diye eklenmiş, çok dandik ve işe yaramaz bir sensör. Ana kamera sensörü de Samsung'un 4 yıl önce tanıttığı, elinde kalan Isocell HM6 sensörü. Plastik çerçeveli ve plastik arka kapaklı telefonun dayanıklı diye YouTuber'lar reklamını yapıyor ama Hepsiburada yorumları kırık, göçük Magic 8 Lite dolu. Tek iyi yanı pilinin büyük olması. Gerisi boş.

22K'ya Galaxy A56 varken kim neden bunu alsın?

Fiyatına değmeyecek ürünlerin sıcak fırsatta reklamını yapmanız can sıkmaya başladı.
katılıyorum yurt dışında komik rakamlara satılırken bize geçirmeleri etik değil , ben artık infinix note 60 ultra nın 9500 s işlemcisi ile 350 dolarlık fiyatla çıkmasını bekliyorum , firmaya mail attım ama hiç bir bilgi bulamadım
1772749072288.webp

katılıyorum yurt dışında komik rakamlara satılırken bize geçirmeleri etik değil , ben artık infinix note 60 ultra nın 9500 s işlemcisi ile 350 dolarlık fiyatla çıkmasını bekliyorum , firmaya mail attım ama hiç bir bilgi bulamadım Alıntıyı görüntüle
Sıcak fırsatlardaki magic 8 lite konusuna yazacaktım, nasıl bu konuya yazmışım farketmedim. 😄

Pek ümidim yok ama 350 dolara gelirse harika olur.

Geri