Yardım Ekran kartı bilgilerinizi alabilir miyim ?

Bilmiyorum haklı olabilirsiniz ama birde şöyle söyliyim attığınız ilan 19.500 ben alcağım 9060xt yi Asüs olan bahsettiğim 17 bin tl de anlaştım mantıklı değil midir sizce ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi testleri istemem gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
furmark iste sıcaklıklara bak

0 veya depodan 9060xt almak varken ne gerek var

İkiside 18 ortalama

Hayır atmadı ikiside 2-4 ay kullanımlık ve garantili falan ne testi istemem gerekiyor?

Ultra ayarlarım kaç fps alıyorsunuz ?
9060xt 16gb 0ı zaten 19 20k.2.elden alacaksanız girin facebook gruplarında referanslı üyeler 16k ya falan satıyor.

Bilmiyorum haklı olabilirsiniz ama birde şöyle söyliyim attığınız ilan 19.500 ben alcağım 9060xt yi Asüs olan bahsettiğim 17 bin tl de anlaştım mantıklı değil midir sizce ?

Hangi testleri istemem gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
Ses testlerini buldum 23 dBA düşük zaten o yüzden bana mantıklı gelmedi. Sen biraz modele heves etmişsin gibi hocam.

1771323064440.webp

1 tane kalsa yetiyor hocam zaten
Hayır beni yanlış anladınız tek tük var dediğim bahsettiğim ekran kartı stokta tok yani tek tük var fiyat biligisi için demiştim (sizin dediğiniz depo vs nerde nasıl ulaşılır anlamadım bilmiyorum o yüzden soruyorum)

Hayır beni yanlış anladınız tek tük var dediğim bahsettiğim ekran kartı stokta tok yani tek tük var fiyat biligisi için demiştim (sizin dediğiniz depo vs nerde nasıl ulaşılır anlamadım bilmiyorum o yüzden soruyorum)
Amazon depo hocam

şuanda rtx 5000 ve Rx 9000 serisindeki 2 fanlı çoğu model iyi soğutmaya sahip sadece arkadaş tuf modelini çok ucuza bulmuş
Hocam onun için dememiştim daha önce 3 fanılı kullanmadım o yüzden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,483
Üyeler
189,092
Son üye
EfLetHaL
Geri