Dareu A950 Wing 2.499 TL (beleş)

Arkadaşlar genel olarak Dareu'yu merak eden varsa 2 yıldır A950 Pro 4K kullanıyorum bana mısın demedi. Malzeme kalitesi ve sensörleri gayet okey.

Emektar kablolu rival 3'ten gecilir mi buna

Ürün teknik olarak güzel doyurucu ama 35gr olması çokta iyi değil. Kasa biraz esnek, ayrıca sağ sol clicklerde biraz wobble ve pre-travel var. Büyük dertler değil kullanır. Bu fiyata daha iyisini bulamazsın zaten.
Sen bilgili bir arkadaşa benziyosun hocam :D
Deluxe m700 var kablolu, bana bir mouse önerir misiniz ya bu fiyata değer mi acaba ya bütçe sıkıntım yok ama bu fiyatlar bana çok geliyor bir mouseye :D

hocam 2900'e ATK Dragonfly A9 Ultra Max 2.0 alınır mı? Teknik özellik olarak başabaş diyebiliriz dareu ile, mouse için ideal ağırlığım 50 ile 55 gram arası o yüzden dareu'nun 35 gram olması benim için + değil daha çok eksi gibi geliyor. 400 lira fark koyup daha yüksek batarya kapasiteli atk alınır mı?
Dareu nun olayı 35 gram olması zaten, ağırlık senin istediğin değerlere gelince o fiyatlara alternatif çok

Dareu a950 pro 4k kullanıyorum hafif güzel mouse ama alan garanti dışı olarak baksın derim. Connectgameden almıştım ben gerçi ama aynı mdıır bilmiyorum garanti kapsamı

alan arkadaşlar bir değerlendirme yapabilir mi ?

Ben 2350'ye aldım 300tl Türk Telekom kuponuyla mouse gelirsek ben beğendim farenin hissiyatını ve akıcılığını oldukça beğendim. Razer polling test yaptım 8k hertz çıktı tek büyük eksisi sarjı 8k hertz modunda 15 saate bitiyor. Ama 1 saate sarjı fulleniyor o yüzden pek bir sorun olmuyor benim için. Sonuç olarak memnum kaldım fareden.

Ben aldım ve 2 gündür kullanıyorum. Genel olarak memnun kaldım.

Öncelikle artı yönlerinden bahsedeyim:
  • Mouse cidden yokmuş gibi hafif. Özellikle boyutuna göre ağırlığı cidden mükemmel. Ağırlık dengesi de çok iyi.
  • Sol ve sağ clicklerin hissiyatı güzel. Her ikisinin de basımı ideal, ne çok sert ne çok yumuşak.
  • Batarya süresi ağırlığına göre çok iyi görünüyor. Geldiğinde şarj ettim ve 1000 Hz'de kullanıyorum. Hala %70 şarjı var görünüyor. Rahat 14 saat kullanmışımdır.
  • Skatezleri yeterli. Standart %100 saf PTFE skatezler kullanılmış ve gayet kaliteli kayıyor. Zaten hafif olduğu için durma kuvvetini elle yapmak zorunda kalıyorsunuz, o yüzden skatezleri dikkate almamıza bile gerek yok kanımca.
  • Hem web yazılımı hem de PC'ye kurulan yazılımdan ayar yapabiliyorsunuz. Yalnız; web yazılımından tıklama gecikmesi ayarı yapılmıyor. Onun için PC'ye kurulan yazılımını (All-in-one diye geçiyor) yüklemeniz lazım. Ayrıca performans modu ile güç tasarrufu modu arasındaki geçişi de sadece PC yazılımı üzerinden yapabiliyorsunuz.

Gelelim eksilerine:
  • Malzeme kalitesi biraz ucuz hissettiriyor. Yani yüzey kaplaması yok, direkt ABS plastik var.
  • Scroll tekeri (encoder) biraz sert. Ben genellikle mouse'u tutmadan direkt scroll tekerinden kaydırırım, mouse aşırı hafif olduğu için scroll yapamıyorum ve mouse kayıyor :D .
  • Scroll tuşu da Logitech'in Superlight serisinde olduğu gibi biraz kuvveti bıraktığınızda algılamayı bırakıyor. Sağlam basmak lazım.

Bu ağırlığa ulaşmak için birkaç yerden feragat edilmesi gerekiyordu ve bence artıları eksilerinden bir hayli fazla. Rekabetçi oyun oynuyorsanız bu fiyata alınabilecek en iyi fare olduğunu düşünüyorum. Başka sorunuz varsa yanıtlayabilirim.

Merhaba yetkili abiler ablalar. Fury fevell z1 se ile aralarındaki fiyat farkına değecek kadar fark var mıdır ? Fury şu an 999 a alınabiliyor.

Ben aldım ve 2 gündür kullanıyorum. Genel olarak memnun kaldım.

Öncelikle artı yönlerinden bahsedeyim:
  • Mouse cidden yokmuş gibi hafif. Özellikle boyutuna göre ağırlığı cidden mükemmel. Ağırlık dengesi de çok iyi.
  • Sol ve sağ clicklerin hissiyatı güzel. Her ikisinin de basımı ideal, ne çok sert ne çok yumuşak.
  • Batarya süresi ağırlığına göre çok iyi görünüyor. Geldiğinde şarj ettim ve 1000 Hz'de kullanıyorum. Hala %70 şarjı var görünüyor. Rahat 14 saat kullanmışımdır.
  • Skatezleri yeterli. Standart %100 saf PTFE skatezler kullanılmış ve gayet kaliteli kayıyor. Zaten hafif olduğu için durma kuvvetini elle yapmak zorunda kalıyorsunuz, o yüzden skatezleri dikkate almamıza bile gerek yok kanımca.
  • Hem web yazılımı hem de PC'ye kurulan yazılımdan ayar yapabiliyorsunuz. Yalnız; web yazılımından tıklama gecikmesi ayarı yapılmıyor. Onun için PC'ye kurulan yazılımını (All-in-one diye geçiyor) yüklemeniz lazım. Ayrıca performans modu ile güç tasarrufu modu arasındaki geçişi de sadece PC yazılımı üzerinden yapabiliyorsunuz.

Gelelim eksilerine:
  • Malzeme kalitesi biraz ucuz hissettiriyor. Yani yüzey kaplaması yok, direkt ABS plastik var.
  • Scroll tekeri (encoder) biraz sert. Ben genellikle mouse'u tutmadan direkt scroll tekerinden kaydırırım, mouse aşırı hafif olduğu için scroll yapamıyorum ve mouse kayıyor :D .
  • Scroll tuşu da Logitech'in Superlight serisinde olduğu gibi biraz kuvveti bıraktığınızda algılamayı bırakıyor. Sağlam basmak lazım.

Bu ağırlığa ulaşmak için birkaç yerden feragat edilmesi gerekiyordu ve bence artıları eksilerinden bir hayli fazla. Rekabetçi oyun oynuyorsanız bu fiyata alınabilecek en iyi fare olduğunu düşünüyorum. Başka sorunuz varsa yanıtlayabilirim.
Mchose l7 ultra ile arasında gidip geliyorum aralarındaki tek fark click latency dareu 1.4 mchose 0.2ms karar verebilsem ☹️

Geri