Ben aldım ve 2 gündür kullanıyorum. Genel olarak memnun kaldım.
Öncelikle artı yönlerinden bahsedeyim:
- Mouse cidden yokmuş gibi hafif. Özellikle boyutuna göre ağırlığı cidden mükemmel. Ağırlık dengesi de çok iyi.
- Sol ve sağ clicklerin hissiyatı güzel. Her ikisinin de basımı ideal, ne çok sert ne çok yumuşak.
- Batarya süresi ağırlığına göre çok iyi görünüyor. Geldiğinde şarj ettim ve 1000 Hz'de kullanıyorum. Hala %70 şarjı var görünüyor. Rahat 14 saat kullanmışımdır.
- Skatezleri yeterli. Standart %100 saf PTFE skatezler kullanılmış ve gayet kaliteli kayıyor. Zaten hafif olduğu için durma kuvvetini elle yapmak zorunda kalıyorsunuz, o yüzden skatezleri dikkate almamıza bile gerek yok kanımca.
- Hem web yazılımı hem de PC'ye kurulan yazılımdan ayar yapabiliyorsunuz. Yalnız; web yazılımından tıklama gecikmesi ayarı yapılmıyor. Onun için PC'ye kurulan yazılımını (All-in-one diye geçiyor) yüklemeniz lazım. Ayrıca performans modu ile güç tasarrufu modu arasındaki geçişi de sadece PC yazılımı üzerinden yapabiliyorsunuz.
Gelelim eksilerine:
- Malzeme kalitesi biraz ucuz hissettiriyor. Yani yüzey kaplaması yok, direkt ABS plastik var.
- Scroll tekeri (encoder) biraz sert. Ben genellikle mouse'u tutmadan direkt scroll tekerinden kaydırırım, mouse aşırı hafif olduğu için scroll yapamıyorum ve mouse kayıyor
.
- Scroll tuşu da Logitech'in Superlight serisinde olduğu gibi biraz kuvveti bıraktığınızda algılamayı bırakıyor. Sağlam basmak lazım.
Bu ağırlığa ulaşmak için birkaç yerden feragat edilmesi gerekiyordu ve bence artıları eksilerinden bir hayli fazla. Rekabetçi oyun oynuyorsanız bu fiyata alınabilecek en iyi fare olduğunu düşünüyorum. Başka sorunuz varsa yanıtlayabilirim.