Dareu A950 Wing 2.499 TL (beleş)

Arkadaşlar genel olarak Dareu'yu merak eden varsa 2 yıldır A950 Pro 4K kullanıyorum bana mısın demedi. Malzeme kalitesi ve sensörleri gayet okey.

Emektar kablolu rival 3'ten gecilir mi buna

Ürün teknik olarak güzel doyurucu ama 35gr olması çokta iyi değil. Kasa biraz esnek, ayrıca sağ sol clicklerde biraz wobble ve pre-travel var. Büyük dertler değil kullanır. Bu fiyata daha iyisini bulamazsın zaten.
Sen bilgili bir arkadaşa benziyosun hocam :D
Deluxe m700 var kablolu, bana bir mouse önerir misiniz ya bu fiyata değer mi acaba ya bütçe sıkıntım yok ama bu fiyatlar bana çok geliyor bir mouseye :D

hocam 2900'e ATK Dragonfly A9 Ultra Max 2.0 alınır mı? Teknik özellik olarak başabaş diyebiliriz dareu ile, mouse için ideal ağırlığım 50 ile 55 gram arası o yüzden dareu'nun 35 gram olması benim için + değil daha çok eksi gibi geliyor. 400 lira fark koyup daha yüksek batarya kapasiteli atk alınır mı?
Dareu nun olayı 35 gram olması zaten, ağırlık senin istediğin değerlere gelince o fiyatlara alternatif çok

Dareu a950 pro 4k kullanıyorum hafif güzel mouse ama alan garanti dışı olarak baksın derim. Connectgameden almıştım ben gerçi ama aynı mdıır bilmiyorum garanti kapsamı

Geri