invincibrk37
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Sizce bu sistem alınabilir mi ?
Yoksa bu fiyat bandında daha iyi sistem önere bilir misiniz?
Yoksa bu fiyat bandında daha iyi sistem önere bilir misiniz?
Bende öyle düşünüyorum ama 9 taksitli bir şey dahada gelmez gibiBence 9060XT sistemleri almak daha mantıklı. 40-45K arasında bulunuyor.
Taksit açısından bir şey diyemem benim dediğim genelde peşin veya max 2-3 taksite geliyorBende almayı düşünüyorum 9 taksit olduğu için ama 5600mhz cl46 ramlar biraz düşündürdü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende öyle düşünüyorum ama 9 taksitli bir şey dahada gelmez gibi
önerebileceginiz var mı hocam link atabilir misinizBence 9060XT sistemleri almak daha mantıklı. 40-45K arasında bulunuyor.
5600mhz cl46 hakkında ne düşünüyorsunuz? O yüzden hevesim kaçtı gibi.Taksit açısından bir şey diyemem benim dediğim genelde peşin veya max 2-3 taksite geliyor
DDR5 hakkında pek bilgim yok açıkçası yanlış yönlendirmeyeyim5600mhz cl46 hakkında ne düşünüyorsunuz? O yüzden hevesim kaçtı gibi.
Fiyat olarak piyasaya tam hakim değilim daha iyi bilenler vardır ama mesela 45K ya bir sistem var.önerebileceginiz var mı hocam link atabilir misiniz
Hocam peki 5060 ti ile rx 9060 xt arasındaki bu fiyat farkları performansta da oluyor muDDR5 hakkında pek bilgim yok açıkçası yanlış yönlendirmeyeyim
@Yozgatlııı , @invincibrk37 illa taksit istiyorsanız tek tek alıp toplayabilirsiniz minimum 3 bazı parçalar için 6 taksit olur
Fiyat olarak piyasaya tam hakim değilim daha iyi bilenler vardır ama mesela 45K ya bir sistem var.
![]()
BATURCHENKO-GAMER / AMD Ryzen 5 7500F / XFX Radeon RX 9060 XT OC 16GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / OEM PAKET |GAMERGEN.COM
BATURCHENKO-GAMER / AMD Ryzen 5 7500F / XFX Radeon RX 9060 XT OC 16GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri ile GAMER.GEN.TR'dewww.gamer.gen.tr
HayırHocam peki 5060 ti ile rx 9060 xt arasındaki bu fiyat farkları performansta da oluyor mu
Performans farkı çok yok (neredeyse yok), nvidia daha stabil çalışır ama aradaki fiyat farkı çok fazla ben tercih etmem, etmedim. 1 ay önce sistem topladım.Hocam peki 5060 ti ile rx 9060 xt arasındaki bu fiyat farkları performansta da oluyor mu
8gb hocam o 9060xtDDR5 hakkında pek bilgim yok açıkçası yanlış yönlendirmeyeyim
@Yozgatlııı , @invincibrk37 illa taksit istiyorsanız tek tek alıp toplayabilirsiniz minimum 3 bazı parçalar için 6 taksit olur
Fiyat olarak piyasaya tam hakim değilim daha iyi bilenler vardır ama mesela 45K ya bir sistem var.
![]()
BATURCHENKO-GAMER / AMD Ryzen 5 7500F / XFX Radeon RX 9060 XT OC 16GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / OEM PAKET |GAMERGEN.COM
BATURCHENKO-GAMER / AMD Ryzen 5 7500F / XFX Radeon RX 9060 XT OC 16GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri ile GAMER.GEN.TR'dewww.gamer.gen.tr
bu sistemde 9060xt 8gb yazıyor ama ekran kartıDDR5 hakkında pek bilgim yok açıkçası yanlış yönlendirmeyeyim
![]()
8gb hocam o 9060xt
Başlığa 16GB yazmışlar, detaylarda 8GB yazmışlar. Bilmiyorum.bu sistemde 9060xt 8gb yazıyor ama ekran kartı