anladım hocam biz doğruyu ve mantıklı olanı söyledik karar senin para senin paran 1-2 hafta daha bekleyip bütçeyi 5-6 lira daha arttıramıyorsan yapıcak bişey yok. 40 civarına vatandan alabileceğin en iyi sistem bence budur ekran kartı 16gb ileriye dönükenazından ve vatandan illa istediğini düşündüğümüzde. ki dediğim gibi sinerjideki kasa varken bunu almak büyük yanlış ama yapıcak bişey yok.hocam anlıyorumda 40 bin tl ye ddr5 sistem gelmez gibi gelsede ekran kartı veya işlemcisi iyi olmaz dediğiniz siteleride diyorum yani sitelerde acayip şikayet var ben heveslendim alıcam dedim bu gidişle alasım kaçtı 8 gb vram benim oynadıgım oyunlar valo mc belki gta çokta bir şey beklemiyorum adamlar sanıyor bütçemin üstüne ekleyebilicem aha savaş var bi pcm olsun diye girdim şurayaa pc alasım ve hevesim kaçtı çöpe atiyosun diyolar game test izliyorum 300-400 fps veriyor ben alsam hadi 250 versin gene yeter bana çok fazla gözleri 400-500 fps almak istiyorum sanıyolar 1-2 sene götürsün devamına karar veririm olmadı süreçte işlemci ram gibi birşeyler değiştiririm
AMD R7 5700 - RX 9060 XT - A520M - 512GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R7 5700 - RX 9060 XT - A520M - 512GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da