9060xt mi 5060 ti mı

hocam anlıyorumda 40 bin tl ye ddr5 sistem gelmez gibi gelsede ekran kartı veya işlemcisi iyi olmaz dediğiniz siteleride diyorum yani sitelerde acayip şikayet var ben heveslendim alıcam dedim bu gidişle alasım kaçtı 8 gb vram benim oynadıgım oyunlar valo mc belki gta çokta bir şey beklemiyorum adamlar sanıyor bütçemin üstüne ekleyebilicem aha savaş var bi pcm olsun diye girdim şurayaa pc alasım ve hevesim kaçtı çöpe atiyosun diyolar game test izliyorum 300-400 fps veriyor ben alsam hadi 250 versin gene yeter bana çok fazla gözleri 400-500 fps almak istiyorum sanıyolar 1-2 sene götürsün devamına karar veririm olmadı süreçte işlemci ram gibi birşeyler değiştiririm
anladım hocam biz doğruyu ve mantıklı olanı söyledik karar senin para senin paran 1-2 hafta daha bekleyip bütçeyi 5-6 lira daha arttıramıyorsan yapıcak bişey yok. 40 civarına vatandan alabileceğin en iyi sistem bence budur ekran kartı 16gb ileriye dönükenazından ve vatandan illa istediğini düşündüğümüzde. ki dediğim gibi sinerjideki kasa varken bunu almak büyük yanlış ama yapıcak bişey yok.

anladım hocam biz doğruyu ve mantıklı olanı söyledik karar senin para senin paran 1-2 hafta daha bekleyip bütçeyi 5-6 lira daha arttıramıyorsan yapıcak bişey yok. 40 civarına vatandan alabileceğin en iyi sistem bence budur ekran kartı 16gb ileriye dönükenazından ve vatandan illa istediğini düşündüğümüzde. ki dediğim gibi sinerjideki kasa varken bunu almak büyük yanlış ama yapıcak bişey yok.
Hocam işlemci 5700x değil çok kötü bu sistemde 5600 daha iyi işlemci

Kardeşim uzun bir süre sorun yaşamayayım kafasında biriysen Nvidia al geç.
Hiç 3 fps - 5 fps e değmez eğer ki amd performanslıysa. Tam maçın ortasında oyun çöker driver kendiliğinden silinir. PC yi 10 cu kattan aşağı fırlatasın gelir.

Hiç 3 fps - 5 fps e değmez eğer ki amd performanslıysa. Tam maçın ortasında oyun çöker driver kendiliğinden silinir. PC yi 10 cu kattan aşağı fırlatasın gelir.
Ya siz hangi alemde yaşıyorsunuz bitmek de bilmiyorlar , hep aynı bahane be kardeşim rx580den kalma şeyleri burda insanlara yanlış bilgi olarak anlatmayın

haber edersin
Post automatically merged:

Hocam işlemci 5700x değil çok kötü bu sistemde 5600 daha iyi işlemci
evet fakat özelleştirme seçeneği yok. 5600 olan kasalarda başka sitelerde var arkadaş illa vatandan istiyormuş malesef

sen kral adamsın reis bu fiyatıda iyi 16gb vram sistem bulmussun adamın dibisin sen ben bunun işlemci ram değişirim beni iyi götürür demi kral

Işlemci degistiremessin ddr4 çünkü geliştireceğin şeye anlamsız para verirsin 7500fi aldirsak sana ilerde 9800x3d bile takabilcen reis de hayırlısı

haber edersin

evet fakat özelleştirme seçeneği yok. 5600 olan kasalarda başka sitelerde var arkadaş illa vatandan istiyormuş malesef
tanıdıklarımdan hiç biri sitelerden almadıgı için almak istemiyorum biri olsa öneri verir tavsiye verir sorun yaşamaktan korkuyorum

tanıdıklarımdan hiç biri sitelerden almadıgı için almak istemiyorum biri olsa öneri verir tavsiye verir sorun yaşamaktan korkuyorum
Sorun yaşadığında bu forumdaki beyaz pelerinli şahzadeler ortadan kaybolur.

Yada teknoloji şans işidir diyip uzaklaşır.

Sorun yaşadığında bu forumdaki beyaz pelerinli şahzadeler ortadan kaybolur.

Yada teknoloji şans işidir diyip uzaklaşır.
ne anlatıyon dayı sen adam satın alacağı siteden bahsediyor gpu modelinden değil

sen kral adamsın reis bu fiyatıda iyi 16gb vram sistem bulmussun adamın dibisin sen ben bunun işlemci ram değişirim beni iyi götürür demi kral
değiştirmene gerek yok bu şekilde de kullanabilirsin. ekran kartı 16gb olduğu için ilerde parça parça da yükseltebilirsin direkt kasa almak yerine.

ne anlatıyon dayı sen adam satın alacağı siteden bahsediyor gpu modelinden değil

değiştirmene gerek yok bu şekilde de kullanabilirsin. ekran kartı 16gb olduğu için ilerde parça parça da yükseltebilirsin direkt kasa almak yerine.
Ya seninle konuşan mı var? Ben önerimi verdim sende önerini söyledin.

Bu benim görüşüm ne atarlanıyorsun?

bir kaç bir şey başlarım değişmeye ram ssd ana kart işlemci hepsini hallederim reis

Fanboyluk yapıyorsun çok iyi görüş cidden

Geri