9060xt mi 5060 ti mı

Dün asus 9060 xt 16 gb aldım ve cs2 2k'da oynamak isteyince siyah ekran çökme hatası aldım. Karar senin 21.450TL 3bin koyup Vatandan rtx 5060Tİ 16gb almayı düşünüyorum iade sonrası
Hocam sizinki bozuksa herkesinki bozuktur (!) Bu mantık saçma forumun yarısı o kartı kullanıyor.

ddr5 sistem 50-60k lardan baslıyor okadar para veremem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herkes kafamı çok karıstırıyor ya ozaman 9060xt aliyim
İki sistemde rezalet psusu anakartı ramı bile cl16 değil 18 bu rezalet sistemleri alıp sonra siyah ekran veriyor düşük fps konusu açmayında marka bazlı değil aynı şey nvidia içinde amd içinde

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership Bu sistem varkende diğerlerini almak enayilikten başka bişi değil anakartı sapphire b650m yapmayı unutma psu kaliteli değil idarelik kullanırsın ilerde değiştirirsin

Eğer dersen 1 kuruş para arttıramıyorum o zaman gidip bazı parçaları 2. El alıp ddr5 sistem kurucaksın buraya kendinizi onaylatmak için konu açmayın lütfen arkadaşlar o kadar önermiş güvenilir yerleri

hocam sen bütçeni söyle yardımcı olalım

İki sistemde rezalet psusu anakartı ramı bile cl16 değil 18 bu rezalet sistemleri alıp sonra siyah ekran veriyor düşük fps konusu açmayında marka bazlı değil aynı şey nvidia içinde amd içinde

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership Bu sistem varkende diğerlerini almak enayilikten başka bişi değil anakartı sapphire b650m yapmayı unutma psu kaliteli değil idarelik kullanırsın ilerde değiştirirsin

Eğer dersen 1 kurul para arttıramıyorum o zaman gidip bazı parçaları 2. El alıp ddr5 sistem kurucaksın buraya kendinizi onaylatmak için konu açmayın lütfen arkadaşlar o kadar önermiş güvenilir yerleri
hocam açık acık yazmısım itopya gibi sitelerde çok şikayet var millete 10-20-30 gün dönüş yapılmıyor tek sorunda ben napıcam böyle yerlerle çok ugrasmak istemiyorum

Eğer dersen 1 kuruş para arttıramıyorum o zaman gidip bazı parçaları 2. El alıp ddr5 sistem kurucaksın buraya kendinizi onaylatmak için konu açmayın lütfen arkadaşlar o kadar önermiş güvenilir yerleri
direkt bunu al geç hocam

bu sistemi arıyordum 2 gündür bulamadıydım

hocam açık acık yazmısım itopya gibi sitelerde çok şikayet var millete 10-20-30 gün dönüş yapılmıyor tek sorunda ben napıcam böyle yerlerle çok ugrasmak istemiyorum
Anlamadığınız nokta vatan melek değil kapıda karşılamıyolar gelin değiştirek diye onlarda 14 gün bekletiyor ayrıca teknoloji işi şans işi bozuk parça olabilir vatanda da olabilir sinerji de de ben sorun yaşamayan kimse görmedim herkesi mağdur ediyolar bütün servisler türkiyede böyle işliyor uğraştırıyolar yani yapcak bişi yok

Anlamadığınız nokta vatan melek değil kapıda karşılamıyolar gelin değiştirek diye onlarda 14 gün bekletiyor ayrıca teknoloji işi şans işi bozuk parça olabilir vatanda da olabilir sinerji de de ben sorun yaşamayan kimse görmedim herkesi mağdur ediyolar bütün servisler türkiyede böyle işliyor yapcak bişi yokfizi
fiziki bir mağazası olsaydı alırdım ondaan vatan diyorum siteden almak pek güven vermiyor diye diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,575
Üyeler
189,869
Son üye
tolgauge
Geri