Bilgisayar power tuşuna bastığımda 1 saniye sonra kapanıp açılması

crazy123

80+
Reaksiyon skoru
0
yeni am5 sistem kurdum bilgisayar kapalıyken power tuşuna bastığımda 1 saniye sonra kapanp tekrar açılıyor sistemde bios ayarlarım stok ayarlarda expo açık değil bilgisayar performasnı ile ilgili sorun yok bios sürümüm güncel driver sürücülerim güncel

sistemim
Asus ROG Strix X870-F Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart
amd ryzen 7 9800x3d işlemci
GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 DDR5 1.35V AMD EXPO Siyah Dual Kit Ram
ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID CORE OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı
corsair HX1500i

yeni am5 sistem kurdum bilgisayar kapalıyken power tuşuna bastığımda 1 saniye sonra kapanp tekrar açılıyor sistemde bios ayarlarım stok ayarlarda expo açık değil bilgisayar performasnı ile ilgili sorun yok bios sürümüm güncel driver sürücülerim güncel

sistemim
GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 DDR5 1.35V AMD EXPO Siyah Dual Kit Ram
ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID CORE OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı
corsair HX1500i
Psuyu yazmamış mısın ben mi görmüyorum o kapanıp açılma sırasında çıt sesi alıyor musun?

Psuyu yazmamış mısın ben mi görmüyorum o kapanıp açılma sırasında çıt sesi alıyor musun?
hx1500i
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistemim
corsair HX1500i
inanır mısın bu bende de oluyordu açılıyor RGB ler yakıyor tüm anakart ledleri yanıyor du bir tur fan çevirip tekrar kapanıp sorunsuz açılıyor du sonra ne oldu tahmin edemezsin

Onu aratınca corsair 1200w olanı çıkıyor ben onu kasa sandım

hx1500i

inanır mısın bu bende de oluyordu açılıyor RGB ler yakıyor tüm anakart ledleri yanıyor du bir tur fan çevirip tekrar kapanıp sorunsuz açılıyor du sonra ne oldu tahmin edemezsin
Bu dediğin expo 1le boot edemediğimde bende yaşıyorum sistem kendini default ile boot ediyor

Onu aratınca corsair 1200w olanı çıkıyor ben onu kasa sandım

Bu dediğin expo 1le boot edemediğimde bende yaşıyorum sistem kendini default ile boot ediyor
yok direkt Expo ile boot ediyor afilli bir çözüm buldum

yok direkt Expo ile boot ediyor afilli bir çözüm buldum
Para yok diye ramleri kit değil single tek tek aldım ondan patlıyorum herhalde gına geldi sistemin sorunlarından

psu corsair hx1500i . Bu olay hep olmuyor arada bir oluyor . sebebini bulamadım . ben bios ayarları stock ayarlarda ne expo açık nede pbo ayarı hiçibiri açık değil çıt sesi çıkmıyor herhangi bir ses çıkmıyor bilgisayar kapanıp açıldığında

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,539
Üyeler
189,106
Son üye
Yenos
Geri