ürünü sattım zaten ama şimdi başka işlemci aldım onda da aynı sorun olursa? bu sefer amazondan aldım.fark etmez hocam. Fatura tarihi baz alınır. Vatanbilgisayar gibi büyük firmalar bazen toplu ürün aldıklarında alım tarihinde garantileri başlar. O yüzden ciddiye almayın.
sinirim bozuldu adam gibi iş yapsınlarfark etmez hocam. Fatura tarihi baz alınır. Vatanbilgisayar gibi büyük firmalar bazen toplu ürün aldıklarında alım tarihinde garantileri başlar. O yüzden ciddiye almayın.
hocam malı sattım ancak bir kaç güne teslim edicem gene de insanın siniri bozuluyor.Vatanda sorun yaşayacağınızı sanmam hocam
bi an görünce kan beynime sıçradı. türkiyeye girişini yazıyorlarmış fatura esasmış. amdye ticket attım düzeltiyorlarmış.iade ürün olabilir... ticaret bakanlığına şikayet etseydiniz ceza yerlerdi büyük olasılıkla...![]()
amd düzeltti teşekkür ederim.Garantide hangi ürün olursa olsun fatura tarihi, hatta ürünün teslim edildiği tarih baz alınır online alışverişlerde. Sitelerde yazanların yasal bir bağlayıcılığı yok.
Garanti tarihi kağıt üzerinde düzeldi belki de önemli mesele şu ki: o işlemci daha önce kullanıldı mı, kullanılmadı mı? Yani gerçekten sıfır mı yoksa kullanılmış mı?amd düzeltti teşekkür ederim.
kapalı kutuydu.Garanti tarihi kağıt üzerinde düzeldi belki de önemli mesele şu ki: o işlemci daha önce kullanıldı mı, kullanılmadı mı? Yani gerçekten sıfır mı yoksa kullanılmış mı?