En kaliteli F/P Oto bakım seti hangisi?

Evet o setten kullanıyorum. Telefon tutucuyu babam Bim'den almıştı markasını bilmiyorum.
anladım ne tip alabilirim acaba tutucuyu bizim panel böyle bir siteden aldım fotosunu temsili
1771512965837.webp

anladım ne tip alabilirim acaba tutucuyu bizim panel böyle bir siteden aldım fotosunu temsili Alıntıyı görüntüle
Bizim araçta işaretlediğim yere vantuzlu. Dijital ekranın önünün kapanması dert değilse sen de öyle yapabilirsin. Ön camın sol tarafına yapıştırıp kullananlar da var. Veya klima menfezine takılan telefon tutucular da oluyor. Tercihini rahat edeceğin şekilde yap.
1771513079688.webp

Bizim araçta işaretlediğim yere vantuzlu. Dijital ekranın önünün kapanması dert değilse sen de öyle yapabilirsin. Ön camın sol tarafına yapıştırıp kullananlar da var. Veya klima menfezine takılan telefon tutucular da oluyor. Tercihini rahat edeceğin şekilde yap.
Alıntıyı görüntüle
vantuzlularda bırakma ihtimali var mı dijital ekranı kapatırsa farklı yere yapıştırmayı düşünüyorum

vantuzlularda bırakma ihtimali var mı dijital ekranı kapatırsa farklı yere yapıştırmayı düşünüyorum
Markaya göre kalitesi değişiyordur. Sitelere bakıp en çok satılan ve değerlendirme alanlardan birini tercih etmekte fayda var.

Markaya göre kalitesi değişiyordur. Sitelere bakıp en çok satılan ve değerlendirme alanlardan birini tercih etmekte fayda var.
bakarım duruma göre bi de isimli plakalık taksam nasıl olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,198,191
Üyeler
190,326
Son üye
Towande
Geri