kefencimusto
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhaba arkadaşlar. Youtube da bir arkadaş videosunu çekmişti Type c ses kartı ama yurt dışı alışveriş kapandığı için tr bakayım dedim de bulamadım. Aradığım ses kartı bu.
Bu zaten ses kartı değil sahte ürün bunlar geneldeMerhaba arkadaşlar. Youtube da bir arkadaş videosunu çekmişti Type c ses kartı ama yurt dışı alışveriş kapandığı için tr bakayım dedim de bulamadım. Aradığım ses kartı bu.Alıntıyı görüntüle
Yok knk ses kartı bu.Bu zaten ses kartı değil sahte ürün bunlar genelde
T7VIW7VITWT4VVTI7VVT7IVTT37VI2FTTV32O7F3T2YVY2F39T7VOF2VY37TVO7C23OVY7C3CTQYV7O3TCWYV7Yok knk ses kartı bu.
Dayı adamla dalga geçiyonuz da sorusunu cevaplamamışsınız.T7VIW7VITWT4VVTI7VVT7IVTT37VI2FTTV32O7F3T2YVY2F39T7VOF2VY37TVO7C23OVY7C3CTQYV7O3TCWYV7
Yok hocam hem ses kartı değil hemde yurt dışı alışverisi kapanınca gitti bunlar. Ayrıca ALC5686 harbiden çok kötü. En düşük cx31993 + max 97220 öneririm.Merhaba arkadaşlar. Youtube da bir arkadaş videosunu çekmişti Type c ses kartı ama yurt dışı alışveriş kapandığı için tr bakayım dedim de bulamadım. Aradığım ses kartı bu.Alıntıyı görüntüle
adama cevap vermis hocamiz cevabi begenmedigi icin reddetmis biz napalim hocam buna gülünür.Dayı adamla dalga geçiyonuz da sorusunu cevaplamamışsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam hem ses kartı değil hemde yurt dışı alışverisi kapanınca gitti bunlar. Ayrıca ALC5686 harbiden çok kötü. En düşük cx31993 + max 97220 öneririm.
Telefonu iphone değilse cöpBu tarz bişey bakıyorsan diğer yorumlar haklı. Ancak illa bu tarz iş yapan tr den bişey bakıyorsan Apple type C var. 2 si de beklentinizi karşılamaz ama sorunun cevabı bu.