- Reaksiyon skoru
- 266
Uygunsuz davranış
ucubeabim demiş bir de koparma ya
ucubeabim demiş bir de koparma ya
geç olsun güç olmasın
adamın banlanma hızı
rram konusunu az önce halletim hocam bir arkadaşimda varmiş ram tanesi 3.500 e verdi 2 tane 8 likramde de ikinci elde iyi bir şey denk getirebilirsin aslında sıfırı 10k dan başlıyor
ddr4 niye alıyorsun dostum sana ddr5 yapacaktık o paraya rahat toplardık kötü olmuşrram konusunu az önce halletim hocam bir arkadaşimda varmiş ram tanesi 3.500 e verdi 2 tane 8 lik
DDR 4 niye aldınız hocamrram konusunu az önce halletim hocam bir arkadaşimda varmiş ram tanesi 3.500 e verdi 2 tane 8 lik
ddr5 aldim arkadaşdan evinde duruyormuşDDR 4 niye aldınız hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca ddr4 e göre pahalı arkadaşın kazıklamış seni ben 5k ya 2x8 rgb ddr4 ram verirdim sana
ddr5 aldim arkadaşdan evinde duruyormuş
kendisi 4 tane slotu doldurmuş bu 2 duruyormuş yilbaşindan önce ucuza almişDDR 4 niye aldınız hocam
ayrıca ddr4 e göre pahalı arkadaşın kazıklamış seni ben 5k ya 2x8 rgb ddr4 ram verirdim sana
valla ilk defa ddr5 8gb ram duydum laptoplarda var sanıyordum sadeceddr5 aldim arkadaşdan evinde duruyormuş
kendisi 4 tane slotu doldurmuş bu 2 duruyormuş yilbaşindan önce ucuza almiş
bende görmesem inanmazdim nerden buldu bilmiyorumdavalla ilk defa ddr5 8gb ram duydum laptoplarda var sanıyordum sadece
gayet güzel 2x8 16 ddr5 iyi fiyat hayırlı olsunbende görmesem inanmazdim nerden buldu bilmiyorumda
baktım satılıyor nadirde olsa da mhz olarak biraz daha düşük galibabende görmesem inanmazdim nerden buldu bilmiyorumda
sağolungayet güzel 2x8 16 ddr5 iyi fiyat hayırlı olsun