Alınır markayı pek takmayın bende manli marka 2060 super var gayet memnunum fakat 2000 serisi ısınan kartlar haberiniz olsun kolay kolay 80 dereceleri görüyor ama sıkıntı değil 3 5 ayarla 70 derecelere düşüyor kolaylıkla onun harici alabilirsiniz2. el elden alacağım deneyip sizce alınır mı? bu fiyata ?
kral bende 2060 Super 2060 almayı düşünüyorum sendede varmış anlaşılan acaba performansı yeterli olurmu? aşırı beklentim yokAlınır markayı pek takmayın bende manli marka 2060 super var gayet memnunum fakat 2000 serisi ısınan kartlar haberiniz olsun kolay kolay 80 dereceleri görüyor ama sıkıntı değil 3 5 ayarla 70 derecelere düşüyor kolaylıkla onun harici alabilirsiniz
Çoğu oyunu full grafiğe çekip 60 fps + rahat oynayabiliyorum 3060 la aynı fps zaten 5 10fps var arada last of us rdr gibi oyunları full grafik oynatıyor rahatkral bende 2060 Super 2060 almayı düşünüyorum sendede varmış anlaşılan acaba performansı yeterli olurmu? aşırı beklentim yok
tamamdır teşekkürlerÇoğu oyunu full grafiğe çekip 60 fps + rahat oynayabiliyorum 3060 la aynı fps zaten 5 10fps var arada last of us rdr gibi oyunları full grafik oynatıyor rahat