🔥İndirim Thermalright ASF-Siyah AM5 CPU Tutucu braket 660 tl

Reaksiyon skoru
30
Sıcaklıkta yukarıda dendiği gibi etkisi yok am5 ile kullandığım oldu çeşitli sistemlerde ama üst seviye sistemlerde kullanılması gerektiğini düşünüyorum zira pahalı bir parça değil kullanım kolaylığı ve pompa bloğunun eşit baskı yapmasını sağlıyor

Para israfı ürün, intelde üst düzey işlemcilerde 7-10 derece amd'de 1-2 derece fark yaratıyor. O paraya gidip 1 kilo zarlı kaju yiyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yorumlara bakın ürünün, sıvı metal sürmüş birisi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 acaba kaç gün sonra anakartı cızbız etti.

Ekler

• Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    68 KB · Hit: 473
Son düzenleme:
Para israfı ürün, intelde üst düzey işlemcilerde 7-10 derece amd'de 1-2 derece fark yaratıyor. O paraya gidip 1 kilo zarlı kaju yiyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yorumlara bakın ürünün, sıvı metal sürmüş birisi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 acaba kaç gün sonra anakartı cızbız etti.
sıvı metal boş iş bence

gamingentr kan emicileri gibi 900 liraya satmıyorlar en azından normalde 10$ ama yani. Çok pahalı olduğu için almıyorum. 400 lira falan olursa ancak alırım

intel için alın amd için pek gerek yok. amd tarafında işlemci türüne göre yüzdelik bindelik dilimlerdeki sıcaklıklara etki ediyor.

lga 1700 ağır kule tipi fanlarını kullandığınızda işlemci pinlerinin yamulması sorunu ve anakarttaki normal işlemci bracketlerini sıktığınız zaman dahi pinlerin eğilme problemi için çıkmış bir ürün macun yenilerken vs gerçekten inanılmaz kolaylıklar sağlıyor. soğutma için yorum yapamıcam 3 tane lga 1700 sistem topladım 3ündede direkt bunu kullandım.

Hala şu aparatın ne avantaj sağladığını bilmeyenler var. Adam sıcaklık farkı yok diyor hala. Yahu kocaman kule tipi fanınız varsa almanız neredeyse şart. Çok yük biniyor sokete ve işlemciye. Bilmiyorsanız bilmiş gibi yazmayın. Bu arada 9700x ile 3 derece fark ediyor bende. Temas daha doğrusal olduğundan dolayı bu fark. İntelde haliyle amd gibi zar boyutu küçük olmadığı için sıcaklık farkı daha fazla.

lga 1700 ağır kule tipi fanlarını kullandığınızda işlemci pinlerinin yamulması sorunu ve anakarttaki normal işlemci bracketlerini sıktığınız zaman dahi pinlerin eğilme problemi için çıkmış bir ürün macun yenilerken vs gerçekten inanılmaz kolaylıklar sağlıyor. soğutma için yorum yapamıcam 3 tane lga 1700 sistem topladım 3ündede direkt bunu kullandım.

LGA 1700 yüksek TDP'li işlemciler için direkt şart, soğutucunun yüzeyi işlemciye homojen olarak temas etmiyor bu arkadaş olmadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,218
Üyeler
190,708
Son üye
ERTKS
Geri