Yardım 2. Monitör Önerisi Lazım

Genc0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
Ana ekranım 27 inç 2. Monitörü alıcam kaç inç almalıyım dikey kullanıcam 27 büyük gelir mi? Bütçe 5-6 k

Ana ekranım 27 inç 2. Monitörü alıcam kaç inç almalıyım dikey kullanıcam 27 büyük gelir mi? Bütçe 5-6 k
Dikey kullanacaksan 24 al hep dikey kalacaksa yok arada çevirip çift kullanırım dersen masada yer varsa 27 27 yaparsan daha iyi olur dengeli görüntü olur bütçene göre pivot özelliği olan monitör var mı bilmiyorum en kötü 900 1.100e monitör kolu alırsın

Ktc h25t7
@Tayfunns
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dikey kullanacaksan 24 al hep dikey kalacaksa yok arada çevirip çift kullanırım dersen masada yer varsa 27 27 yaparsan daha iyi olur dengeli görüntü olur bütçene göre pivot özelliği olan monitör var mı bilmiyorum en kötü 900 1.100e monitör kolu alırsın
Hocam monitör standı alınca monitörü dik çözünürlük yapabiliyor muyuz

Tabi gidip 42" takmayacaksın :D

Ana ekranımda north bayou f80 var 2. İçinde onu alıcam pivot gibi özelliklere gerek yok masam 2 metre baya bi boş alanım var

Ktc h25t7
@Tayfunns

Hocam monitör standı alınca monitörü dik çözünürlük yapabiliyor muyuz
Ktc nin o modelini görmüştüm ama markayı çok bilmiyorum nasıl olduğu hakkında şüpheliyim

gigabyte gs27FA iyi midir??

Çokta düşünmeye gerek yok gibi ya zaten 2. Monitör oyun fln oynanmicak ıps panel güzel bi marka alıp geçicem

Geri